5 sfaturi pentru o petrecere minunată de Revelion

27. 12. 2019

5 sfaturi pentru o petrecere minunată de Revelion

Sărbătoriți ultima zi a anului cu stil! Revelionul va fi aici în curând, așa că informați-vă ce machiaj să alegeți anul acesta sau de ce trebuie să aveți artificii la îndemână. Avem 5 sfaturi care să vă ajute să vă bucurași de petrecerea de Revelion.

Și iată. Întotdeauna se termină atât de repede încât nici nu ne mai putem mira. Ultimele zile și începe un an nou. Și odată cu el vine și un motiv minunat pentru a sărbători. Fie că vrem sau nu, nu putem evita să nu privim înapoi la sfârșitul lunii decembrie. Ne amintim ce ne-a adus anul acesta și ce am putea face altfel și mai bine în anul ce vine. Anul Nou este un nou început și o oportunitate de schimbare, de împlinire a viselor și chiar de a calca pe un drum încă necunoscut. Dar înainte de a veni, să închidem anul acesta! Și dacă anul acesta vrei să strălucești de Revelion, avem câteva sfaturi pentru tine. 

Ținuta! 

Deoarece această oportunitate nu se va mai repeta în acest an, ai grijă de ținuta ta. La urma urmei, Revelionul este doar o dată pe an și chiar și alegerea hainelor poate contribui la atmosfera festivă. Acum este momentul în care ar trebui să scoți rochia elegantă pe care o păstrezi pentru momentele speciale. Cu siguranță este momentul potrivit pentru bijuteriile strălucitoare. Cerceii interesanți sau un colier distinctiv vă vor face ținuta perfectă. Și dacă petreceți în oraș, asigurați-vă că alegeți pantofi și geantă frumoase care să se potrivească.

Machiaj strălucitor

Uitați de machiajul discret pe care îl purtați în fiecare zi la serviciu. Petrecerile sunt întotdeauna o oportunitate excelentă de a încerca ceva nou și de a scoate în evidență punctele forte ale fiecărei femei. Te gândeai să încerci genele false? Fă-o. Chiar și un ruj roșu distinctiv poate fi purtat în timpul unei seri de gală. Dar în acest caz trebuie să-l aplici cu atenție și să alegi un produs de lungă durată, care nu se va șterge de pe buze odată cu prima băutură servită. Poți, de asemenea, să încerci sclipici care arată grozav nu numai sub formă de fard de ochi, ci și pe obraji, sprâncene sau păr. Orice ai alege, ține cont întotdeauna de regula importantă. CÂTEODATĂ, MAI PUȚIN ESTE MAI MULT. Cu siguranță nu vrei ca un clovn să vină la petrecere în locul reginei senzuale.

Momentul pentru parfumuri de lux  

Dacă nu astăzi, atunci când? Sfârșitul anului este o zi minunată și dacă vrei să impresionezi cu adevărat, nu trebuie să impresionezi doar vizual. Pe măsură ce treceți, parfumul rămâne în aer un timp. Și în mod inconștient, îi face pe toți din cameră să se întoarcă. Pentru că nu numai ochii, ci și nasul percepe împrejurimile. De aceea, petrecerea de Revelion este evenimentul potrivit pentru un parfum mai puternic, de seară. Ce spuneți de captivantul Guerlain Mon Guerlain sau de parfumul oriental-floral Crystal Noir de la Versace?

Un zâmbet pe față și bună dispoziție

Una dintre condițiile necesare pentru a vă bucura de petrecere la maxim nu este machiajul sau o coafură frumoasă. Este o dispoziție bună și un zâmbet pe buze. Distrează-te, discută cu prietenii, dansează, mănâncă ... și, cel mai important, relaxează-te. Nu este nimic mai rău decât participarea la o petrecere obosită și mohorâtă. Și dacă tot nu reușește, mergi și comandă un pahar din băutura ta preferată. Nu vei evita oricum mahmureala de după și cel puțin starea de spirit neplăcută și oboseala se vor dizolva într-o doză de alcool bun.

Și la final o mică rugăminte - încercați fără petarde anul acesta 

Cu toții vrem să ne bucurăm de ultima zi a anului. Și sărbătorile includ în mod tradițional petarde. Poate că este timpul să facem ceva frumos și să ne gândim la consecințele comportamentului nostru uneori iresponsabil. Nu suntem singuri pe planetă, iar Revelionul este ziua în care stresăm în mod regulat cele mai multe animale de companie, păsări și animale din pădure. Așa că hai să încercăm să aprindem artificii anul acesta. Nu rănește degetele nimănui, nu provoacă panică printre animale și subliniază frumos momentul :)

Fie că aveți de gând să sărbătoriți evenimentul într-un local sau veți petrece alături de prieteni în confortul casei dvs., vă dorim un Revelion cu adevărat plăcut și fie ca sănătatea, energia și puterea să fie aliații dvs. în drumul pentru îndeplinirea viselor anul acesta.