8 sfaturi despre cum să cucerești un bărbat

8 sfaturi despre cum să cucerești un bărbat

Fiecare dintre noi tânjește după relația perfectă. Iubirea este una dintre nevoile umane de bază - imediat după cele fiziologice (a respira, a bea și a mânca, a dormi, a ne reproduce…) și cele de „stablitate” (în sănătate, în muncă, în relațiile de familie ...). Dar cum să o obții? De ce să nu confunzi iubirea cu îndrăgostirea sau cu simpla atracție fizică? Și cum să crești probabilitatea ca alesul tău să se îndrăgostească de tine?

„Iubirea adevărată” este, prin natura sa, un subiect destul de controversat. Unii încearcă să o definească filosofic, alții psihologic, alții prin formule chimice, iar mulți o percep pur și simplu „uman”. În opinia noastră, fiecare dintre aceste păreri ascunde o parte de adevăr și nu ar trebui să credem doar una dintre ele.

Din fericire, toate aceste abordări sunt de acord cu cel puțin un lucru, și anume că iubirea este întotdeauna precedată de o fază numită îndrăgostire. În timp ce o femeie se poate îndrăgosti într-adevăr repede, după cum se spune: „dragoste la prima vedere”, un bărbat privește și sortează femeile din jur pe baza motivației sexuale (chiar raționalitatea determinată genetic). Dacă simte că între el și femeia aleasă nu există o chimie, nu încearcă să o cunoască mai mult și continuă să caute. Dar dacă una dintre femei „miroase sexual”, își dedică tot timpul și atenția pentru a afla unde poate merge situația mai departe.

În această etapă aveți o șansă unică de a intra adânc în capul și inima lui (și pantalonii). Dacă se îndrăgostește cu adevărat de tine, alte femei vor înceta să mai existe pentru el timp de mai multe luni, eventual ani. Chiar vei fi „singura”. Iar când te vei îndrăgosti pe deplin, veți trăi amândoi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții.

Dar dacă vă mențineți ferm picioarele pe pământ, trebuie să vă pregătiți pentru faptul că atracția fizică nu durează la infinit, la fel cum se întâmplă și cu prima fază menționată mai sus - îndrăgostirea. În acest caz, depinde de amândoi să acceptați acest fapt și să continuați să vă îndepliniți doar nevoile fiziologice împreună sau să mergeți la o nouă vânătoare.

Îți dorim să ''înmoi'' persoana aleasă cu un parfum cu adevărat senzual și să ajungeți să trăiți o relație cât mai frumoasă. Abia atunci vei știi că a meritat să încerci să-i cucerești inima. Deci cum îl faci să se îndrăgostească de tine?


Deși acest articol poate părea ca o listă de sarcini pentru care vei primi o recompensă garantată după finalizare, trebuie să reții următorul lucru: un om nu este un robot și nu există un manual care să-l personalizeze. Prin urmare, dacă vrei să se îndrăgostească de tine, nu-l trata ca pe unul. Nu este nevoie să cumperi grămezi de cărți care îți vor dezvălui secretele de ultimă oră despre „cum să-l împachetezi”, „cum să fii irezistibilă” sau despre „regulile unei relații fericite”. Doar fi naturală. Numai astfel te poate cunoaște cu adevărat și se poate îndrăgosti de tine. Nu încerca să ai și să trăiești viața unei alte femei. O ai pe a ta și fi fericită cu asta.

Râzi

Râsul este condimentul vieții. Fără asta, viața noastră ar avea gustul unei supe de cantină școlară, pe care majoritatea copiilor o întorc repede înapoi. Deși mulți bărbați par să se descurce cu prietenii lor la acest capitol, râsul alături de o femeie pe care o îndrăgește are o valoare mult mai mare pentru el. Glumele din gașca lui de băieți sunt un masaj la ego cu adevărat bun, dar sentimentul împlinirii datorat lacrimilor de râs ale soției sale nu are preț. Prin urmare, apreciază-i eforturile depuse pentru a te face să râzi și când simțiți nevoia să râdeți pentru întreaga rundă, fă-o! Arată-i că nu ești o companie plictisitoare.

Arată-i că știi ce vrei

Nimic nu enervează un bărbat mai mult decât acea situația dintr-un restaurant, când el a verificat întregul meniu în 3 minute și și-a ales mâncare și băutură, în timp ce femeia citește meniul de cel puțin 2 ori de sus în jos și apoi spune că nu știe ce să comande. Știai asta? În apărarea femeilor, trebuie să spunem că ele nu o fac în mod intenționat și nici nu sunt atât de selective. Cauza este urmărirea perfecțiunii. Prin urmare, acestea consideră prânzul sau cina la restaurant a fi un moment prețios și încearcă să se asigure că mâncarea aleasă este de neuitat. Dar, din cauza eforturilor exagerate și a nehotărârii, acele momente sunt ruinate. Prin urmare, pune capăt indeciziei! Pur și simplu comandă prima masă pe care ți-o dorești și lasă momentul să fie de neuitat. Văzând cât de clare sunt gusturile tale, el va dori să cunoască și celelalte domenii unde nu este loc de compromisuri.

Ai încredere în tine

Dacă ai un pic de încredere în tine, începe să lucrezi rapid la asta. În zilele noastre, vei găsi cuvinte precum „motivație”, „autogestionare” sau „auto-instruire” aproape oriunde ai privi, așa că nu le mai ignora și descoperă-le secretele. Dacă vrei ca un bărbat să se îndrăgostească de tine, mai întâi trebuie să te iubești sincer pe tine însuți. Dacă nu te simți bine în pielea ta, bărbatul va vedea asta și nu va dori să simtă același lucru cu tine.

Prin urmare, lucrează în mod regulat la sănătatea ta mentală - apreciază-ți reușitele, scrie-ți realizările în jurnal, apreciază-ți cu voce tare punctele forte, răsplătește-te și, mai ales, învăță să accepți complimente! Vei vedea că încrederea sporită îi va face pe bărbați să se simtă atrași ca de un magnet și, în sfârșit, te vei simți așa cum meriți.

Ca un excelent stimulent zilnic pentru încredere în sine, precum și un energizant pentru trezitul devreme, parfumul floral sau citric funcționează în mod sigur. Cu el vei fi mereu proaspătă și sexy.

Ai grijă de tine, cultivă-ți feminitatea

Deși auzi în mod constant bărbați care se plâng de cât timp petrec soțiile lor în baie, nu îi crede. Este doar un suspin, adânc înrădăcinat în ADN-ul masculin, care poate fi încă distractiv (în principal amuzant cu tema populară „Marte vs. Venus”), dar nu are nicio legătură cu realitatea. De fapt, fiecare bărbat tânjește după o femeie frumoasă și își dă seama că, fără mult timp petrecut în interiorul și în afara băii, acest lucru nu va exista. Sau nu pentru totdeauna.

Deci nu ezita să îți îngrijești părul, unghiile, dinții, pielea ... Ai grijă, implică-te și nu conta pe timpul care trece. Dacă arăți frumos la exterior, te vei simți bine și în interior, iar acest lucru îți va afecta pozitiv întreaga viață. Atenția bărbaților este doar cireașa dulce de pe tort.

Și mai ales, pe lângă frumusețea fizică, nu uita să te comportați ca o femeie. Nimic nu este mai urât decât o femeie îngrijită, care, atunci când vorbește, poate întrece în vulgararitate chiar și cel mai încăpățânat șofer de camion.

Nu regreta că ai cheltuit bani pe garderoba ta

Nu mai ești mică. Câștigi și administrezi bani. Dar poate că lecția de la părinți de a „nu cheltui inutil” este adânc înrădăcinată, și te obligă să acumulezi întregul venit fără prea multe cheltuieli extra. Uită de aceste lucruri și bucură-te!

În timp ce banii se vor produce întotdeauna, durata noastră de viață este limitată. Prin urmare, este bine să tratăm banii cu grijă, dar, în același timp, nu trebuie exagerat. Să ne facem viața mai plăcută, pentru că de aceea îi câștigăm!

În prima fază, fiecare femeie ar trebui să investească în garderoba ei. Acest pas este strâns legat de cele două puncte anterioare. Descoperă ceea ți se potrivește și înlocuiește treptat acele tricouri decolorate și blugii rupți cu haine noi, flexibile, bogat colorate, pe care le veți purta din dragoste, nu din necesitate.

Când cumperi haine, gândește-te cum și ce vei combina. Asigură-te că nu cumperi lucruri noi și inutile astfel încât să ajungi să te plângi ulterior că nu ai nimic de purtat. Dacă îți cunoști stilul, începe pur și simplu. Cumpără blugi care se așază bine pe corpul tău, tricouri monocrome (alb, negru, unele culori pastelate), cardigan călduros, ceasuri la modă, adidași sau pantofi și o geantă de mână care să se potrivească. În acest fel, vei fi sigură că arăți grozav și, în același timp, datorită ceasului tău vei fi puctuală la toate întâlnirile.

Dacă nu faci deja acest lucru, încearcă să incluzi bijuterii la ținuta ta. Bijuteriile alese corect pot atrage atenția în direcție potrivită și, de asemenea, spun ceva mai mult despre tine. Cerceii pot atrage atenția unui bărbat asupra părului tău. Colierul atrage, din nou, privirea spre față. Brățara ne spune că îți pasă de modul în care influențezi împrejurimile. Mărgelele și brățările din piele dezvăluie faptul că îți place aventura, să călătorești și nu te temi de nicio provocare. O brățară din argint sau aur sugerează faptul că iubești petrecerile și evenimentele sociale. Așadar, dacă adăugi bijuterii la ținuta ta, impresia generală poate deveni una mai bină și poți primi puncte suplimentare de la bărbați. În plus, în funcție de felul cum arăți, poți atrage anumite tipuri de bărbați care te interesează.


Încurajăm feminismul și emanciparea femeilor! Acestea ar trebui, însă, să fie tratate cu moderație. Bărbatul trebuie să simtă că ești o floare delicată care are nevoie de îngrijire și atenție constantă. Prin urmare, lasă-l să deschidă ușa, să îți așeze scaunul sau să ia lucrurile de pe rafturile înalte. Nu refuza invitația la cină, la cinematograf sau la weekendul de wellness romantic. Amintește-ți că toți oamenii sunt, prin natura lor, încăpățânați și nimeni nu îi poate obliga să facă ceva ce nu doresc (cu excepția lor înșiși). Dacă vrea să te invite, înseamnă că într-adevăr simte așa. Dacă îl oprești să facă acest lucru, îl distrugi.

Fii independentă în sensul că nu stai în fiecare seară cu mâinile în poală, așteptând ca el să vină și să te distreze. Da, momentele petrecute împreună sunt o condiție necesară pentru o relație fericită, dar trebuie să poți să îți completezi și singură timpul liber. Mergi regulat la sport, mergi la teatru, la un seminar sau la expoziție interesantă, întâlnește-te cu oameni care te inspiră, fă orice îți aduce un zâmbet pe față. Când vă întâlniți seara, spune-i despre ce ai experimentat sau învățat. Infectează-l cu entuziasmul tău! Vei vedea că te va iubi sincer pentru această calitate.

Ascultă-l

Există un stereotip potrivit căruia femeile sunt mult mai vorbărețe decât bărbații, iar bărbații le tachinează adesea din cauza acestei calități. Dar ștai că, potrivit mai multor studii, bărbații folosesc aproape la fel de multe vorbe ca jumătatea lor iubită? Doar că nu cu toată lumea (atât de diferit de femei), ci doar într-un cerc de prieteni buni - bărbați. Prin urmare, când auzi o conversație între sexele opuse pe stradă, ți se poate părea că săracul om era amenințat cu arma. Totuși, acest lucru nu se datorează numai numărului de cuvinte produse de femeie, ci și de curgerea ei în vorbire (cât de repede vorbește) și de frecvenței vocii (care determină înălțimea tonului). Acești doi factori fac dificilă comunicarea dintre prințese și cavalerii lor curajoși ...

Deci cum să nu-l agresezi verbal? Ascultă-l. Nu vorbi doar despre tine, și evită să îi spui ce ai eșuat în acea zi sau cine a greșit și cât te-a supărat. Schițează-i pe scurt cele mai importante evenimente din ziua ta și lasă-l să se întrebe despre ce este interesat. Și dacă nimic din toate acestea nu-l atrage suficient și alege un alt subiect de conversație, înghiți-ți mândria și lasă-te ghidată. Vei fi irezistibilă! Până la urmă, chiar și bărbaților le place să vorbească unul despre celălalt și, cu spațiul acesta liber, va fi fericit să te asculte pe tine...

Dacă ai de-a face cu un introvertit, stângaci în regulile de comunicare cu o femeie, poți lua frâiele - cu blândețe și nu pentru prea mult timp. Simte-te liberă să introduci subiecte de conversație și să întrebi ce te interesează. Dar dacă „timiditatea” lui se hotărăște să vorbească în cele din urmă, nu lua cuvântul.

Și cel mai mare sfat, în concluzie?  

Nu analiza prea mult și nu urmări orbește sfaturile unora sau a altora. Articolele de acest tip ar trebui să servească, în principal, drept sursă de inspirație, nu să fie tratate ca niște manuale. Urmărește-ți inima, rațiunea, experiența și intuiția. Fiecare relație funcționează diferit, fiecare pereche se unește sub valori diferite. Prin urmare, cu un zâmbet, pornește în căutarea „celui potrivit” și nu uita să te bucuri de viață. Mult noroc!