9 parfumuri pentru bărbați, care vor seduce fiecare femeie

  • REVISTA ONLINE
  • 9 parfumuri pentru bărbați, care vor seduce fiecare femeie

9 parfumuri pentru bărbați, care vor seduce fiecare femeie

 

În prezent, utilizarea parfumurilor nu mai este o problemă exclusiv feminină. Au trecut vremurile în care un prototip de bărbat adevărat era un sportiv cu un miros specific. Într-un efort de a impresiona sexul opus, bărbații din zilele noastre nu trebuie doar să aibă grijă de aspectul lor, ci și să se asigure că nu devin respingători pentru partenerul dorit din cauza mirosului neplăcut, pe care niciunul dintre noi nu îl putem evita după activitățile de toată ziua.

Primul pas în acest proces este de a alege un agent de neutralizare adecvat care va reduce formarea transpirației sau va elimina mirosul acesteia. Principalul este igiena regulată și utilizarea deodorantelor, care în acest caz acționează ca o bază, ce trebuie completată de parfum (parfum, apă de colonie, apă de toaletă) la alegere, corespunzător gustului și subliniind stilul de modă pe care un bărbat îl recunoaște sau îl preferă. 

Parfumurile pentru bărbați pot fi un lucru foarte dificil, mai ales dacă nu sunt alese cu grijă și nu țin cont de aspectul general și de stilul bărbatului. Prin urmare, ar trebui să urmați următoarele reguli:

1. Alegeți după preferința dumneavoastră

Deși alegem parfumul pentru a mirosi mai ales celor din jurul nostru, ar trebui să fie în primul rând plăcut pentru noi. Dacă preferați tonuri mai intense, încercați colonia distinctivă. Dacă vă plac cele mai finuțe, căutați o apă parfumată de toaletă cu tonuri mai puțin intensive, care este potrivită pentru utilizarea pe tot parcursul zilei. Intenția principală este ca parfumul să vi se potrivească și să fie în concordanță cu gustul dumneavoastră.

2. Consultați-vă, luați pe cineva cu dvs

Dacă decideți să alegeți un parfum în magazin, nu vă fie teamă să cereți părerea vânzătorului / vânzătoarei, sau chiar mai bine, luați cu voi un prieten / o prietenă, care vă va sfătui dacă parfumul ales este potrivit pentru dvs. Este întotdeauna bine să cunoașteți și parerea celorlalți, astfel există un risc mai mic de a greși.

3. Încearcați modul în care parfumul este eliberat direct de pe pielea dvs

Fiecare parfum miroase puțin diferit în sticlă și pe piele, unde se amestecă cu pH-ul natural și mirosul specific. Dacă vreți să știți care va fi esența reală a parfumului, atunci când îl veți purta, pulverizați pe piele și așteptați un pic sa simțiți toate notele. În același timp, este necesar să se ia în considerare faptul că esența parfumului se schimbă treptat - fiecare este formată din trei note:

  • notele de vârf – sunt puternice la început și formează baza parfumului de bază, care se evaporă rapid după aplicare,
  • notele de mijloc – se păstrează până la 1 oră,
  • notele de bază – reprezintă adevaratul parfum și răman pe piele câteva ore.

Deci, dacă alegeți un parfum, oferiți-vă timp și împărțiți procesul în câteva zile pentru a capta în special notele de bază al parfumului.

4. Alegeți mai multe parfumuri în funcție de sezon

Esența reală al unui parfum este influențată nu numai de timp, ci și de stilul dvs de viață și de anotimpuri. Dacă sunteți obișnuiți să mâncați diferit și să schimbați curba de activitate în fiecare sezon, ar trebui să ajustați și marca curentă de parfum pe care o utilizați. 

Cele mai populare mărci seducătoare de parfumuri pentru bărbați 

Atunci când alegeți, puteți să vă inspirați, în cele din urmă, de mărcile populare, care sunt adesea luxoase și foarte bine stabilite. Printre cele mai plăcute, care au și un răspuns larg din partea sexului frumos, sunt următoarele

Savauge de Christian Dior este realizat în două versiuni – cu o notă de bază de citrice și esențe orientale. Această apă de toaletă este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi și păstrează un parfum proaspăt cu un indiciu subtil de esențe exotice pentru o lungă perioadă de timp.

Nautica Voyage oferă un parfum floral. Această apă de toaletă diferă de colonia obișnuită, în principal prin expresia mai puțin masculină și tonurile foarte proaspete care amintesc de navigația pe insule îndepărtate. Nautica Voyage este un parfum foarte popular datorită unicității sale.

Un amestec proaspăt de plante și citrice este, de asemenea, baza gamei Acqua Di Gio de la Giorgio Armani. Acest parfum este puțin mai greu în comparație cu Nautica Voyage, dar păstrează în continuare tonul plăcut pe care ar trebui să îl aibă parfumurile pentru bărbații moderni.

Dacă preferați aromele de pădure și lemn exotic, veți aprecia La Nuit De L’Homme Eau de Toilette de la  Yves Saint Laurent. Această apă de toaletă are notele de bază create pe bază de condimente exotice și lavandă, ceea ce îi conferă un caracter captivant și foarte masculin, ușor dulce.

Mirosul lemnos este, de asemenea, baza parfumului 1 Million de la Paco Rabanne. Amestecul de esențe al acestui parfum este mai potrivit pentru bărbații mai tineri - nu este foarte pronunțat, dar are nota de bază plăcută ce păstrează parfumul original masculin intens al notei de vârf.

Dacă sunteți în căutarea unui parfum cu o aromă unică, atunci Creed Aventus este cel potrivit. Nota principală al acestui parfum este esența ascuțită al chiparosului, care combină tonul delicat de citrice cu un miros distinct de lemn. Acest parfum este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Parfumul Salvatore Ferragamo F este de asemenea specific. Aroma lemnoasă distinctivă, cu o emanare lungă și o putere nu foarte intensă, este potrivit în special pentru utilizarea de zi cu zi la serviciu sau pentru alte activități. Nu este suficient de puternică pentru evenimentele de seară, dar datorită naturii sale discrete, totuși, veți impresiona cu el pentru activități zilnice normale.

Eros de la Versace este potrivit pentru serile speciale. Acest parfum unic și fermecător combină tonurile fructate proaspete de măr verde și citrice cu tonul de bază lemnos plăcut. Mirosul este foarte puternic și se dezvăluie treptat, astfel încât creează impresia mai multor straturi de caracter. În timp ce tonurile fructate atrag atenția sexului opus, caracterul lemnos subliniază natura masculină a parfumului.