Pandora de Crăciun - de ce să îi dai o șansă?

Pandora de Crăciun - de ce să îi dai o șansă?

De ce femeile tânjesc atât de tare după bijuteriile Pandora? Și cum să alegi dimensiunea potrivită a brățării sau cel mai bun talisman? Înainte de Crăciun, Pandora este un subiect fierbinte în multe case și cupluri. Domnilor, știți cum să vă descurcați anul acesta!

Nu există nicio piesă de bijuterie care creează o asemenea controversă în jurul Crăciunului precum o face Pandora. Desi se pot găsi piese cu adevarat frumoase, cu siguranță ai auzit tot felul de glume despre barbați care se aglomerează în fața magazinelor Pandora. Cert este că aceste cozi înainte de Crăciun trebuie luate în considerare. Bijuteriile Pandora au cu adevărat farmecul lor. Nu crezi? Citește de ce femeile le doresc atât de mult și poate îți vei dori să mergi la cel mai apropiat magazin de bijuterii. 

Inspirație din Est 

Leagănul celor mai cunoscute și accesibile bijuterii de lux de astăzi este Asia de Sud-Est, în special Thailanda. Când un cuplu danez a plecat în vacanță în anii ’70, au fost fermecați de bijuteriile interesante care nu erau disponibile în Europa. Au adus câteva piese pe vechiul continent și și-au găsit rapid proprietari datorită designului lor neobișnuit. În 1982, primul magazin din Danemarca a fost înființat și treptat Pandora s-a răspândit în toată lumea. Care este magia și succesul lor? Acestea vin de la faptul că bijuteria rezultată  reflectă creativitatea și farmecul distinctiv al purtătorului său. Pandora te prinde pur și simplu în joc.

Pandora - unicitate și joc

Există bijuterii care amintesc de personele de la care le primim. Dar bijuteriile Pandora fac mai mult de atât. Cu talismane de diferite forme, culori și motive felurite pot purta povești întregi. De fiecare dată când purtătoarea devine tristă, își va putea aminti de tine datorită florii ce se va balansa pe brățara ei. Poate să-și amintească de absolvirea ei, de nașterea fiicei sau de weekend-ul pe care l-a petrecut alături de tine la Paris cu un pandantiv sau un clip sub forma unei pălării de absolvire, a unei suzete sau aTurnului Eiffel. Bijuteriile individuale pot fi schimbate și completează modul în care viața se schimbă. Alegerea este cu adevărat variată și cu siguranță vei găsi un talisman favorit. Dacă nu sunteți sigur, alegeți niște piese clasice încrustate cu pietricele. Nicio femeie nu va fi jignită de un trifoi cu patru foi sau de o inimioară simplă.

Cum să alegi mărimea potrivită a brătării Pandora?

Dacă îi cumperi jumătății tale o brățară nouă, asigură-te că alegi mărimea potrivită. Aceasta ar trebui să fie cu aproximativ 2,5 cm mai lungă decât circumferința încheieturii. Brățara se poate lărgi puțin (aproximativ 1 cm) din cauza unui număr mare de talismane, de aceea este recomandat sa cumperi clipuri pentru a preveni întinderea nedorită. 

Pandora nu este numai despre brățări  

Deși faima lor se bazează în principal pe varietatea de brățări, acum puteți colecționa și alte piese. În plus, oferta lor include și cercei și inele frumoase. Pandora este jucăușă, strălucitoare și cu adevărat originală pentru o selecție largă de talismane și clipuri frumoase. Iubitorii de argint, precum și admiratorii aurului sau aurului roz, vor găsi ceea ce le place. Cele mai populare colecții precum Moments, Reflexions, Rose, Shine sau Cute Disney oferă tot ceea ce își poate dori inima unei femei. 

Așadar, dacă partenera ta tânjește după una dintre bijuteriile strălucitoare, fă-o fericită și oferă-i Pandora. O bijuteria potrivită va avea o valoare mult mai mare pentru ea decât partea financiară a chestiunii. Și dacă nu vrei să stai la coadă, încearcă să te uiți în magazinul nostru online, de unde poți cumpăra bijuterii din confortul casei tale.


REDUCERE IMEDIATĂ DE 5% LA PARFUMURI! COD: AF-PER5RO. MAI MULTE AICI

REDUCERE IMEDIATĂ DE 5% LA PARFUMURI! COD: AF-PER5RO. MAI MULTE AICI

Căutând
Căutând
up