Sfântului Nicolae: idei pentru cadouri originale pentru cei mici

  • REVISTA ONLINE
  • Sfântului Nicolae: idei pentru cadouri originale pentru cei mici

Sfântului Nicolae: idei pentru cadouri originale pentru cei mici

Crăciunul urmează să fie sărbătorit în curând, dar înainte de asta copiii așteaptă un domn cu barbă care să le ofere mici cadouri. Ați ghicit, este vorba despre Moș Nicolae. Dulciurile gustoase sunt clasice, însă ce spuneți de niște cadouri cu adevărat originale? Nu mai așteptați până la Crăciun!

În cazul în care copiii dumneavoastră nu au fost tocmai ascultători, cel mai probabil nu veți alege să îi răsfățați cu cadouri frumoase. Însă dacă aceștia au avut un comportament exemplar, puteți să vă inspirați din acest articol pentru idei de cadouri. 

Cadou în așteptarea cadourilor

Imaginația copilului poate fi uneori într-adevăr bogată, de ce să nu o direcționați într-un sens benefic? Fiecare copil știe că cadourile sunt oferite de Crăciun. Pentru a beneficia la maxim de noaptea de Crăciun, oferă-le un calendar pentru luna decembrie. Așteptările pentru cadourile de Crăciun vor fi mai mari, cadoul de Sfântul Nicolae este rezolvat, iar copilul se va bucura și de câteva bomboane.

Surpriză cu ciocolată de casă pe băț

Toată lumea poate cumpăra dulciuri în supermarket, iar rezultatul va încânta cu siguranță. Dar ce vă va mulțumi și mai mult? Dulciuri de casă! Aveți nevoie doar de 300g de boabe de cacao neprăjite și 75 g de zahăr pentru desertul dvs. de înaltă calitate. Se prăjesc boabele ușor într-o tigaie și apoi se amestecă împreună zahărul într-un blender. Se toarnă amestecul fierbinte în matrițe, se adaugă bețele și se lasă la răcească. Astfel este gata un desert delicios și original.

Castanele comestibile vor surprinde și încânta

Sfântul Nicolae nu trebuie să fie doar despre dulciuri. Castanele vor atrage și ele copiii, cu siguranță. Castanele comestibile conțin o mulțime de vitamine și minerale de care copiii au nevoie pentru dezvoltarea lor sănătoasă. Mai mult decât atât, aroma lor ușor dulce va avea cu siguranță un gust excelent. Castanele pot fi preparate în apă clocotită, la tigaie sau în cuptor. Doar tăiați ușor castanele pe partea bombată în cruce și apoi puteți începe să le preparați. Fie le prăjiți doar într-o tigaie sau le puneți la 200C în cuptor timp de 10 minute. De îndată ce încep să se coacă, puteți începe să sărbătoriți.

Când cumpărați ciocolată, alegeți originalitatea

Ciocolata obișnuită din comerț poate fi bună, dar de ce să nu vă lăsați imaginația să curgă și să nu le oferiți copiilor ciocolata pe care le-ar fi milă să o mănânce? Ciocolata nu trebuie să fie doar în forma clasică. Deseori, puteți găsi ciocolată sub forma unui controlor de joc, a unei motociclete, mașini de lux, smartphone, a diferitor instrumente, minge de fotbal sau chiar a unui animal de companie preferat. Ciocolata obișnuită este plictisitoare, este timpul să fiți originali.

Oferă-le copiilor o experiență

De la Moș Nicolae copiii nu trebuie să primească doar cadouri materiale, le puteți oferi și o experiență. În majoritatea orașelor se organizează evenimente speciale de Sfântul Nicolae unde copiii se pot distra foarte mult. Verificați dacă există un program variat în orașul sau în satul dvs. De asemenea, puteți face plimbări cu tramvaiele și autobuzele companiei locale de transport. La urma urmei, cărui copil nu i-ar plăcea o experiență cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul.

Un cadou de lungă durată este un ceas

Nu vă fie frică să dați un cadou care să dureze mai mult și de care copilul să se bucure ani de zile. Un ceas îndeplinește perfect această definiție, care nu numai că îi va învăța pe copii să fie punctuali, dar poate și să le trezească și pasiunea pentru munca manuală bine făcută. Ceasurile unui copil nu pot fi doar accesorii elegante, dar, de asemenea, cadouri pe care copilul dvs. le va aprecia