Albastrul este o culoare deosebită, sau o geanta albastră se potrivește la orice ținută

  • REVISTA ONLINE
  • Albastrul este o culoare deosebită, sau o geanta albastră se potrivește la orice ținută

Albastrul este o culoare deosebită, sau o geanta albastră se potrivește la orice ținută

Geanta este unul dintre cele mai importante elemente ale garderobei unei femei, deci ar trebui sa profiți din plin de gustul tău pentru modă și să nu cumperi prima pe care pui mâna. De mult nu mai este adevărat că geanta trebuie să se potrivească cu pantofii. Stilul contemporan, dimpotrivă, se remarcă prin sloganurile "prea mult strică" și "originalitatea nu are limite". Prin urmare, dacă ați visat de mult la o geantă de culoare diferită, alta decât neagră sau maro, pentru că puteți să o purtați aproape în fiecare zi, atunci cu siguranță alegeți albastru! Vă vom arăta cum să o purtați.

Înțelegem exact că, atunci când alegi o geantă nouă, poți fi influențată de două motive principale – să fie practică și universală. Având în vedere costul în medie a unei genți (fără a lua în calcul materialele înlocuitoare), care este absolut necesar să facă parte din garderobă, pe care majoritatea femeilor își pot permite să o schimbe destul de des, atunci când o aleg, sunt foarte atente.

Desigur, majoritatea preferă cel mai probabil gențile negre, maro sau gri. Având în vedere această investiție extraordinară, căutați în mod logic o completare perfectă cu majoritatea ținutelor și pantofilor. Dar recunoașteți că este puțin plictisitor! Oricum, niciodată nu se va potrivi cu absolut tot ce purtați, doar vă blocați inutil în același stil.

CU CE O ASORTĂM?

Fiecare femeie care este orientată în moda contemporană știe că geanta nu trebuie să se potrivească cu pantofii. Această regulă recentă necesită un cont bancar consistent, dar totuși s-au remarcat și efecte controversate – anumite persoane au profitat de această interacțiune, dar în multe cazuri s-a dovedit a fi o lipsă totală de creativitate.

Dați frâu liber imaginației și începeți să vă jucați cu culorile! Cel mai important lucru este să fiți asortată – cum, cu ce anume și în ce măsură, este alegerea voastră.

Dacă nu ești sigură pe stilul tău de modă, amintește-ți o regulă simplă: culoarea pantofilor sau a genții trebuie să se regăsească în ținuta ta cel puțin o dată. Nimic complicat, și în același timp (comparativ cu asortarea copleșitoare a pantofilor cu o geantă) mult mai ieftin.

ALBASTRU ESTE LA MODĂ MEREU. TE CUCEREȘTE PUR SI SIMPLU.

O astfel de geantă albastră reprezintă primul pas ideal într-o lume nouă, plină de culori, relaxată. Dacă vă alegeți una dintre nuanțele mai închise (albastru petrol, albastru marin sau albastru regal), nu veți întoarce multe priviri la primii pași curajoși "pe covorul roșu" și în același timp efectiv veți fi păși afară din anonimatul gri.

Veți vedea că noua geantă din piele albastră va deveni accesoriul dumneavoastră ideal. Preferat atât la serviciu, cât și la cumpărături sau în călătorii. Este suficient să îmbrăcați blugii preferați (chiar și cu o gaură pe genunchi) apoi o bluză sau pulover alb, albastru, gri, negru, dar merge și o cămașă roșie, și, voilà! Aspectul unui un star de la hollywood este gata.

PE CARE O ALEGEM, ȘI UNDE O PURTĂM?

În ceea ce privește mărimea și forma genții, există câteva reguli ferme. Cu toate acestea, noi credem că le cunoașteți de mult. Dacă nu, haideți să clarificăm o dată pentru totdeauna.

Vestea bună este că moda contemporană oferă practicitate, mult mai mult decât era în trecut. Se poartă gențile mari și foarte mari! Deseori vedem că o femeie mai mică de statură și mai firavă, poartă geantă foarte mare. Ați observat?

Dar să revenim înapoi la subiect. Gentile mari sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi – la școală, la locul de muncă, la sport sau casual. Acestea sunt exact situațiile în care femeile trebuie să le aibă cel mai mult cu ele. Deci, nu ne rămâne decât să spunem "aleluia"! Amintiți-vă aici doar o singură regulă: să uitați de gențile tip sac din țesături moi sau gențile de plajă, geanta urbană trebuie să aibă o formă solidă. Un exemplu este geanta albastră de umăr de la geanta albastră de umăr Brastini La Valentina, cu care veți străluci în ținutele alese în funcție de ocazie, ca rochiile casual sau blugi cu un pulover.

Dacă vă îmbrăcați mai sportiv, evitați gențile clasice din piele. În combinație cu bluza sport și teniși (chiar și cu trei dungi) aceasta ar arăta ca o "lovitură la ochi". Cel mai bine este să vă procurați un rucsac casual pentru femei. Rucsacul casual este de asemenea, foarte preferat în moda contemporană, pentru că s-a dovedit a fi practic și drăguț, deci cu siguranță aveți de unde să vă alegeți. Cu toate acestea, dacă aveți o aversiune la rucsac încă din copilărie, pe care nu o elimină nici cel mai frumos rucsac casual de oraș, există o alegere adecvată pentru voi – genti crossbody ((cu mânere lungi, purtată pe umăr).

Pentru evenimentele speciale, ca baluri, petreceri de societate, teatru și spectacole, dimpotrivă, toate gențile crossbody, (chiar dacă era vorba de o geantă albastră) și alte genți mari sau sportive sunt total nepotrivite. Pentru astfel de ocazii, trebuie să aveți o poșetă elegantă, cu care să străluciți și la o petrecere. Nu încălcați codul vestimentar nici măcar cu o geantă de mână.

Amintiți-vă, atunci când alegeți o geantă, nu este importantă numai culoarea, ci și stilul, forma și materialul. Acesta ar trebui să se potrivească întotdeauna cu garderoba voastră.

Vă dorim să aveți parte de multe bucurii în descoperirea lumii minunate a culorilor, în care albastrul (în toate nuanțele sale unice) cu siguranță nu ar trebui să lipsească.