Cum alegem un cadou de nuntă pentru fericitul cuplu?

Cum alegem un cadou de nuntă pentru fericitul cuplu?

Ai fost invitat la o nuntă. O plăcere într-adevăr, dar ce facem acum? Ne pregătim, alegem ținuta potrivită, precum si cadoul de nunta. Dar cum să alegi un cadou potrivit?

Cea mai bună opțiune este să cereți proaspeților miri care cadou vor aprecia cel mai mult. Veți evita să cumpărați ceva ce vor lăsa pe un raft și dacă îi întrebați după câțiva ani despre cadou, va avea loc o situație ciudată. Un pas nefericit este, de asemenea, o situație, când mai mulți invitați au același dar. Și ce puteți face cu trei seturi de ceai sau mai multe mixere care au aceleași funcții? Bine ... seturile de ceai nu sunt o astfel de catastrofă, pentru că puteți găsi întotdeauna o utilizare a acestora, dar există unele daruri pe care mirele și mireasa nu ar dori nici să le vadă .. și despre ce cadouri vorbim?

Lista celor mai teribile cadouri de nunta, uită de ele cât mai repede:

 • decoratiuni pentru gradina
 • cărți despre relații și căsătorie
 • un animal de companie despre care nu ai discutat nimic cu mirii 
 • cadou neadecvat de aventură
 • îmbrăcăminte pentru copii (într-un caz în care copilul nici nu este pe drum, nu vreți să-i stresați pe noii miri, nu-i așa?)
 • Aparate de bucătărie (un cadou potrivit dacă a fost discutat anterior, altfel foarte nefericit)
 • așternuturi de pat colorate sau de modă veche ce pot să nu fie pe placul mirilor
 • Decoratiuni de sticla care sunt inutile, flori din plastic, castroane decorative, picturi si alte lucruri care nu sunt in stilul noului apartament.
 • Lucruri inutile dăruite doar pentru a da ceva

Cadouri bune:

 • Un cupon cadou (de exemplu, dintr-un magazin online)
 • un pachet de produse cosmetice de păr de lux, cu un mesaj (și poate un cadou financiar, dar care depinde de dvs.)
 • contribuția financiară în plic (acest lucru este întotdeauna util, fie pentru luna de miere, fie pentru echipamentul obișnuit de uz casnic, noii însurăței pot alege exact ceea ce au nevoie), puteți adăuga și câteva lucruri simbolice mici de reținut sau donați această contribuție într-un cont al mirilor(cu siguranta functioneaza mult mai bine)
 • dacă decideți să oferiți un cadou/aventură, alegeți împreună,așadar noii soții pot alege o dată în funcție de opțiunile lor de timp (dacă doriți să le oferiți un zbor cu balonul deoarece știți că au vrut să o încerce de mult timp, atunci se potrivește,dar pentru a le oferi o experiență similară doar pentru că v-ați bucurat voi de ea - s-ar putea să nu fie o decizie înțeleaptă, de exemplu, o mireasă sau un mire poate suferi frica de înălțimi și poate voi nici nu ați știut despre asta)
 • dacă dorești să faci un cadou, poți să vorbești și cu alți oaspeți de nuntă și să cumperi ceva mai mare de care noii soții chiar au nevoie 

Cadouri personale

Desigur, puteți să faceți și un cadou mai personalizat care veți surprinde cu siguranță. Cu toate acestea, nu încercați cu orice preț să veniți cu ceva șocant (dacă nu sunteți sigur că este tipul de persoană care apreciază o glumele). Darul trebuie totuși să corespundă amândoura.

Se potrivește:

 • parfum de calitate pentru femei și bărbați
 • Parfum de nisa pentru mireasa si parfum de nisa pentru mire
 • o bijuterie delicată pentru mireasa (incercati sa aflati ce stil este preferat) si mire - ar fi bine daca ambele cadouri se potrivesc impreuna.
 • ceasuri clasice pentru femei și bărbați (dar dacă un cuplu tânăr au pasiuni sportive, cu siguranță se vor bucura de ceasuri de sport, asigurați-vă că nu le au deja), ceasurile se potrivesc împreună (de aceea ar trebui să alegeți modele de la aceeași marcă). Puteți personaliza ceasurile prin adăugarea unei gravări originale.

Puteți sugera miresei și mirelui să se gândească la crearea unei liste intrnet de cadouri de nunta. Datorită acestui lucru, toată lumea va putea alege un cadou pe care doresc să îl cumpere și să-l rezerve, astfel încât alții să poată vedea că darul este deja luat. Datorită acestui lucru, niciun cadou nu va fi repetat. Acesta este un mod practic de a evita situațiile neplăcute și de a face fericit tânărul cuplu.

Rețineți că nu este vorba de a face darul vostru cel mai original de pe listă, nici de a fi mai bun decât oricine altcineva. Nu trebuie să arătați că sunteți cel mai bun prieten pe care îl au. Făcând o demonstrație similară, veți demonstra nevoia dvs. de a dovedi ceva. Prin urmare, pentru ziua cea mai importantă, gândiți-vă cu atenție!

Un cadou bun ar susține într-un fel relația lor și viața împreună. Dacă îi cunoașteți bine, alegerea unui cadou cu siguranță nu va fi o problemă.

Și în sfârșit - nu uitați să împachetați frumos darul!