Alpecin

Alpecin Coffein Liquid tonic de păr impotriva căderii părului 200 ml

tonic de păr impotriva căderii părului
Cod: 78079
Colecția: Coffein Liquid
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Alpecin Coffein Liquid tonic de păr impotriva căderii părului 200 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tonic de păr impotriva căderii părului

Alpecin Coffein Liquid este un tonic de păr revoluționar, special conceput pentru bărbați și care combate căderea părului. Acest tonic este atent formulat pentru a stimula creșterea părului și pentru a întări rădăcinile părului, ajutând la prevenirea căderii părului.

Ingrediente active:

  • Cafeină: Este un ingredient activ cheie care stimulează creșterea părului prin prelungirea fazei de creștere și întărirea rădăcinilor părului.
  • Niacina (vitamina B3): Promovează sănătatea scalpului prin îmbunătățirea circulației sângelui și, astfel, favorizează creșterea sănătoasă a părului.
  • Zinc: Cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătatea părului, zincul ajută la îmbunătățirea calității părului și întărește rădăcinile părului.

Efecte:

  • Alpecin Coffein Liquid este formulat pentru a ajuta la prevenirea căderii părului și la întărirea rădăcinilor părului. Prin utilizarea regulată a acestui tonic, vă puteți aștepta la o densitate crescută și la un păr cu aspect mai sănătos. Cofeina, ingredientul activ cheie, este cunoscută pentru beneficiile sale pentru creșterea părului și stimularea rădăcinilor părului.

Potrivit pentru:

  • Alpecin Coffein Liquid este ideal pentru bărbații care se luptă cu căderea părului. Datorită formulei sale unice, acest produs este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Utilizare:

  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați zilnic Alpecin Coffein Liquid direct pe scalp și masați ușor. Nu clătiți produsul și lăsați-l să acționeze. Acest tonic pentru păr este absorbit rapid și nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă pe păr sau pe scalp.

Alpecin Coffein Liquid este ideal pentru cei care caută un produs eficient pentru a combate căderea părului. Cu această formulă puternică, vă puteți aștepta la rezultate vizibile după doar câteva săptămâni de utilizare regulată. Veți obține un păr mai puternic și mai sănătos, care arată plin și gros.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Alpecin
Colecția Coffein Liquid
Mărime 200 ml
Tipul de păr Caderea parului