Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 2000 ml

balsam impotriva incretirii părului

Alterna
Marcă: Alterna Colecția: Bamboo
Cod: 21508

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Balsam marca Alterna din colecția Bamboo a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru par indisciplinat. Acest produs miraculos are 2000 ml.

nu se află în stoc

Descriere Alterna Bamboo

Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner este un balsam anti-încrețire. Previne vârfurile despicate și încrețite. După utilizarea produsului Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner , părul va deveni mai strălucitor și mai sănătos, datorită substanțelor active care întărește părul de la rădăcină până la vârf hidratandu-l intens.

Ingrediente active: extractul bio din bambus - întarește părul, hidratează intensiv și vindecă uleiul Kendi bio - este unul dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași omega. Efecte: previne încrețirea și despicarea vârfurilor, regenerează părul deteriorat profund, hrănește și hidratează. Potrivit pentru: Părul uscat, neuniform și deteriorat. Aplicație: Masați ușor pe părul umed. Clătiți bine. Pentru rezultate mai eficiente, utilizați în combinație cu alte produse din această gamă.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

call-centrum

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Balsam
Tipul de păr Par indisciplinat

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner balsam impotriva incretirii părului 2000 ml

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

NOI LUCRĂM CA DE OBICEI! TOATE COMENZILE SUNT PRELUCRATE ȘI LIVRATE LA TIMP. ÎMPREUNĂ VOM REUȘI - MAI MULTE INFORMAȚII AICI

NOI LUCRĂM CA DE OBICEI!  – MAI MULTE AICI

Cautare
Căutând
Căutând
up