Alterna Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml

Alterna Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml

fixativ de păr impotriva incretirii părului

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Spray pentru styling marca Alterna din colecția Bamboo a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru par indisciplinat. Acest produs miraculos are 250 ml.

 

nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Spray pentru styling
Marca Alterna
Colecția Bamboo
Subcolecția Smooth
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par indisciplinat

Descriere Alterna Bamboo

Alterna Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray este un lac de păr ultra-uscat care oferă o protecţie de lungă durată împotriva căldurii foehnului. Fixează părul şi în acelaşi timp îi dă elasticitate. Alterna Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray protejează părul pe parcursul întregii zile şi-l face să-şi pastreze forma.

Ploaia sau zilele de vară puternic însorite nu va mai lăsa niciodată părul dumneavoastră să devină lipicios şi neîngrijit. Ingrediente active: Extract bio din bambus - întărește părul, vindecă și hidratează intens. Uleiul bio de kendia - este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași omega Efecte: fixează în mod natural coafura oferă protectie pe termen lung previne încâlcirea şi încreţirea părului hrănește și întărește părul Potrivit pentru: toate tipurile de păr. Mod de întrebuinţare: Coafaţi părul, apoi aplicaţi acest lac de la o distanţă de 15-20 cm.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray fixativ de păr impotriva incretirii părului 250 ml

Evaluarea dvs: