Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil 168 ml

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil 168 ml

ulei impotriva incretirii părului

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Ulei de păr marca Alterna din colecția Bamboo a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru par indisciplinat. Acest produs miraculos are 168 ml.

 

nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Ulei de păr
Marca Alterna
Colecția Bamboo
Subcolecția Smooth
Mărime 168 ml
Tipul de păr Par indisciplinat

Descriere Alterna Bamboo

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil este un ulei extrem de eficient pentru îngrijirea părului, potrivit pentru toate tipurile de păr. După aplicare se absorbe imediat. Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil hrănește părul în profunzime și vindecă despicarea vârfurilor.

Acesta poate fi folosit ca terapie intensivă, ajutând la vindecarea părului slăbit și subțiat, deoarece necesită cât mai multe substanțe nutritive, vindecă vizibil vârfurile despicate și previne încrețirea, adaugă strălucire. Ingrediente active: Extract bio din bambus - întărește părul, vindecă și hidratează intens. Uleiul bio de kendia - este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri naturale, bogat în acizi graşi. Efecte: Reînnoiește structura părului și restabilește sănătatea lui, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete și a altor influențe. hraneşte părul intensiv Potrivit pentru: Toate tipurile de păr deteriorat, mediu şi puternic. Mod de întrebuinţare: Pentru ingrijire intensivă: aplicaţi suficient ulei pe părul uscat, în special vîrfurile.

Lasaţi să acţioneze 10 min, apoi spălaţi cu şampon. Acest procedeu îl puteţi folosi 1-2 ori pe saptămînă. Ca styling: aplicaţi pe părul umed o cantitate mică de ulei. Pentru rezultate mai eficiente, utilizați în combinație cu alte produse din această gamă.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil ulei impotriva incretirii părului 168 ml

Evaluarea dvs: