• Alterna Caviar

Alterna

Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo șampon pentru hidratarea părului 40 ml

șampon pentru hidratarea părului
Cod: 105851
Colecția: Caviar
  • Reducere
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo șampon pentru hidratarea părului 40 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon pentru hidratarea părului

Alterna Caviar Caviar Replenishing Moisture Shampoo este un șampon de lux care oferă o abordare revoluționară a îngrijirii părului. Cu această formulă perfect echilibrată, părul tău primește hidratarea optimă de care are nevoie pentru a arăta sănătos și plin de viață. Acest șampon uimitor este conceput pentru a echilibra nivelul de hidratare a părului dumneavoastră, oferind în același timp un tratament în profunzime care redă vitalitatea și asigură o hidratare de lungă durată.

Ingrediente active:

  • Alterna Caviar Caviar Replenishing Moisture Shampoo se mândrește cu ingrediente active unice care oferă cea mai bună îngrijire a părului. Primul este extractul de caviar, un ingredient de lux care este bogat în acizi grași omega-3, vitamina A și vitamina D. Aceste ingrediente asigură o hidratare profundă, ajutând în același timp la refacerea părului și la întărirea structurii acestuia. Un alt ingredient cheie este Seasilk, un amestec unic de plante marine care este bogat în minerale esențiale, vitamine și aminoacizi. Seasilk ajută la hidratarea și înmuierea părului, promovând în același timp vitalitatea și sănătatea generală a acestuia.

Efecte:

  • Alterna Caviar Caviar Replenishing Moisture Shampoo oferă numeroase beneficii pozitive pentru păr. Principalul său efect este acela de a asigura o hidratare profundă care îmbunătățește aspectul general al părului și îi dă viață. Extractul de Caviar și Seasilk lucrează împreună pentru a echilibra nivelul de hidratare din păr, oferind o hidratare profundă și restabilind textura părului. Acest lucru duce la un păr mai puternic, mai sănătos și mai strălucitor. Acest șampon ajută, de asemenea, la protejarea părului împotriva deteriorărilor viitoare și îl menține hidratat și sănătos pentru mai mult timp.

Potrivit pentru:

  • Alterna Caviar Caviar Replenishing Moisture Shampoo este potrivit pentru toate tipurile de păr, dar este deosebit de eficient pentru părul uscat, deteriorat sau tratat chimic. Proprietățile sale foarte hidratante și reparatoare îl fac ideal pentru cei care caută o modalitate de a restabili și menține sănătatea părului lor.

Utilizare:

  • Utilizarea șamponului Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo este simplă și ușoară. Aplicați o cantitate suficientă de șampon pe părul umed, masați spuma în păr și scalp, apoi clătiți bine. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să folosiți acest șampon în combinație cu Alterna Caviar Caviar Replenishing Moisture Conditioner.

Șamponul Alterna Caviar Replenishing Moisture este, prin urmare, o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere părului lor o îngrijire de lux. Acest șampon nu numai că hidratează și reface părul, dar îi oferă și viața și vitalitatea de care are nevoie pentru a arăta sănătos și vibrant.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Replenishing Moisture
Mărime 40 ml
Tipul de păr Par fragil, Par uscat

ALȚII CUMPAR LA ASTA