Alterna Caviar Style Extra Hold Hair Spray 340 g

Alterna Caviar Style Extra Hold Hair Spray 340 g

fixativ de păr pentru fixare puternică

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Fixativ de păr marca Alterna din colecția Caviar a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru toate tipurile de par. Acest produs miraculos are 340 g.

 

nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Fixativ de păr
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Style
Mărime 340 g
Tipul de păr Toate tipurile de par

Descriere Alterna Caviar

Alterna Caviar Extra Hold Hair Spray este un fixativ rapid cu fixare puternică pentru finisarea părului. Oferă fixare extremă, fără a îndepărta elasticitatea și flexibilitate. Alterna Caviar Extra Hold Hair Spray nu lipește firele de păr, este rezistent la umiditate si protejează părul de decolorare.

Coenzima Q10 acționează ca un antioxidant. Ingrediente active: Extract de caviar - este bogat în aminoacizi şi acizi grași omega3, care face părul mai mătăsos și mai lucios. Seasilk® - un amestec de extract din alge marine care hidratează părul și ajută la restabilirea deteriorată, vitamina B5 - oferă un efect extrem de regenerare asupra părului deteriorat, vitaminele A și C - previn deteriorarea părului împotriva altor radicali liberi. Age control Complex® - luptă împotriva tuturor cauzelor de îmbătrânire. Efecte: Fixează și protejează coafura durabilitate îndelungat, previne încâlcirea și împletirea părului, hrănește și întărește părul. Potrivit pentru: Toate tipurile de păr.Aplicație: Aranjați tunsoarea după cum este necesar apoi aplicați pe păr de la o distanta de 15-20 cm.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Style Extra Hold Hair Spray fixativ de păr pentru fixare puternică 340 g

Evaluarea dvs: