Alterna Caviar Style Extra Hold Hair Spray 340 g

fixativ de păr pentru fixare puternică

Alterna
Marcă: Alterna Colecția: Caviar
Cod: 21431

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Fixativ de păr marca Alterna din colecția Caviar a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru toate tipurile de par. Acest produs miraculos are 340 g.

nu se află în stoc

Descriere Alterna Caviar

Alterna Caviar Extra Hold Hair Spray este un fixativ rapid cu fixare puternică pentru finisarea părului. Oferă fixare extremă, fără a îndepărta elasticitatea și flexibilitate. Alterna Caviar Extra Hold Hair Spray nu lipește firele de păr, este rezistent la umiditate si protejează părul de decolorare.

Coenzima Q10 acționează ca un antioxidant. Ingrediente active: Extract de caviar - este bogat în aminoacizi şi acizi grași omega3, care face părul mai mătăsos și mai lucios. Seasilk® - un amestec de extract din alge marine care hidratează părul și ajută la restabilirea deteriorată, vitamina B5 - oferă un efect extrem de regenerare asupra părului deteriorat, vitaminele A și C - previn deteriorarea părului împotriva altor radicali liberi. Age control Complex® - luptă împotriva tuturor cauzelor de îmbătrânire. Efecte: Fixează și protejează coafura durabilitate îndelungat, previne încâlcirea și împletirea părului, hrănește și întărește părul. Potrivit pentru: Toate tipurile de păr.Aplicație: Aranjați tunsoarea după cum este necesar apoi aplicați pe păr de la o distanta de 15-20 cm.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

call-centrum

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Fixativ de păr
Tipul de păr Toate tipurile de par

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Style Extra Hold Hair Spray fixativ de păr pentru fixare puternică 340 g

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

NOI LUCRĂM CA DE OBICEI! TOATE COMENZILE SUNT PRELUCRATE ȘI LIVRATE LA TIMP. ÎMPREUNĂ VOM REUȘI - MAI MULTE INFORMAȚII AICI

NOI LUCRĂM CA DE OBICEI!  – MAI MULTE AICI

Cautare
Căutând
Căutând
up