• Alterna Caviar

Alterna

Alterna Caviar Style Perfect Texture Spray fixativ de păr pentru modelarea termică a părului 184 g

fixativ de păr pentru modelarea termică a părului
Cod: 106155
Colecția: Caviar
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Alterna Caviar Style Perfect Texture Spray fixativ de păr pentru modelarea termică a părului 184 g

Evaluarea dvs:

Descriere fixativ de păr pentru modelarea termică a părului

Alterna Caviar Caviar Style Perfect Texture Spray este un fixativ de calitate superioară, conceput pentru a oferi o protecție termică excelentă pentru părul tău în timpul coafării. Este ideal pentru a crea o textură perfectă și o fixare de lungă durată a coafurii tale.

Ingrediente active:

  • Flex-Strength Complex: Acest amestec brevetat conține peptide și proteine active care ajută la întărirea părului, oferind în același timp flexibilitate și rezistență la rupere.
  • Extract de Caviar: Un ingredient de lux care este bogat în acizi grași omega-3 care ajută la hidratarea părului și adaugă strălucire.
  • Ulei de borș: Acest ulei este bogat în acid gama-linolenic, un acid gras esențial care asigură o hidratare profundă și sporește strălucirea părului.

Efecte:

  • Alterna Caviar Caviar Style Perfect Texture Spray este formulat pentru a oferi protecție termică și pentru a proteja părul de deteriorarea prin coafare la căldură. Ajută la îmbunătățirea texturii părului, oferind elasticitate și rezistență la rupere. Acest fixativ ajută, de asemenea, la reținerea umidității, ceea ce îmbunătățește strălucirea și aspectul general al părului.

Potrivit pentru:

  • Acest produs este ideal pentru toate tipurile de păr și este deosebit de potrivit pentru cei care folosesc în mod regulat instrumente de styling cu căldură, cum ar fi placa de îndreptat părul, ondulatorul sau uscătorul de păr.

Utilizare:

  • Alterna Caviar Caviar Style Perfect Texture Spray este simplu de utilizat. Pulverizați uniform pe părul umed sau uscat înainte de a folosi un uscător de păr, un fier de călcat sau un ondulator. Pentru un plus de volum și textură, puteți folosi produsul și pe părul uscat.

Descoperă beneficiile utilizării Alterna Caviar Caviar Style Perfect Texture Spray . Acest fixativ de lux este formulat pentru a oferi o protecție termică superioară, îmbunătățind în același timp textura și oferind părului tău o fixare de lungă durată. Fără parabeni, sulfați și coloranți sintetici, acest produs este delicat cu părul și scalpul tău.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Fixativ de păr
Marca Alterna
Colecția Caviar
Subcolecția Style
Mărime 184 g
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA