• Alterna My Hair My Canvas

Alterna

Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-Rinse Micellar Cleanser cremă hidratantă pentru curățare pentru păr gras 25 ml

cremă hidratantă pentru curățare pentru păr gras
Cod: 2006849
Colecția: My Hair My Canvas
  • în stoc 1 buc
  • Noutăți

marți 23. 4. la Dvs

Preț:
3 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-Rinse Micellar Cleanser cremă hidratantă pentru curățare pentru păr gras 25 ml

Evaluarea dvs:

Descriere cremă hidratantă pentru curățare pentru păr gras

Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-Rinse Micellar Cleanser este un produs de curățare hidratant revoluționar, conceput pentru a îngriji eficient părul gras rapid. Acest produs unic folosește particule microscopice, numite miceli, pentru a absorbi și îndepărta în mod eficient murdăria și excesul de ulei fără a fi nevoie să clătești părul.

Ingrediente active:

  • Tehnologie micelară.
  • Caviar botanic vegan: Acest ingredient de lux este bogat în acizi grași omega-3 și vitamine care ajută la hidratarea și îmbunătățirea aspectului părului.
  • Proteină de Quinoa: Proteina de Quinoa oferă beneficii de întărire și hrănire care ajută la creșterea elasticității și sănătății părului.

Efecte:

  • Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-Rinse Micellar Cleanser asigură o curățare eficientă fără a fi nevoie de clătire. Ajută la reducerea excesului de ulei și a murdăriei, contribuind la un păr proaspăt și curat de mai lungă durată. În același timp, oferă părului hidratarea necesară pentru a-l menține sănătos și strălucitor.

Potrivit pentru:

  • Această cremă de curățare este ideală pentru părul cu ungere rapidă, dar este potrivită și pentru toate celelalte tipuri de păr care au nevoie de o modalitate rapidă și eficientă de curățare între spălările tradiționale.

Utilizare:

  • Aplicați pe părul uscat de la rădăcini până la vârfuri și masați. Nu clătiți. Acest produs este ideal pentru a fi folosit în timpul zilei pentru o revitalizare rapidă și ușoară a părului.

Alterna My Hair My Canvas Meltaway No-Rinse Micellar Cleanser este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție rapidă și ușoară pentru curățarea părului în timpul zilei.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Alterna
Colecția My Hair My Canvas
Mărime 25 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par, Par gras

ALȚII CUMPAR LA ASTA