Alterna Stylist 30 ml

corector de culoare pentru păr Light Brown

Marcă: Alterna Colecția: Stylist
Cod: 22260

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Vopsirea părului marca Alterna din colecția Stylist a fost conceput special pentru femei și este potrivit pentru par vopsit. Acest produs miraculos are 30 ml.

 

nu se află în stoc

Descriere Alterna Stylist

Alterna Stylist 2 Minute Root Touch-Up- este un produs util pentru mascarea părţilor neplăcute. Rapid și eficient acoperă părţile neplăcute, fără a fi nevoie de a vizita salonul de coafură. Alterna Stylist 2 Minute Root Touch-Up –corector de păr pentru regenerare, a cărui utilizare este foarte ușoară și rapidă, oferă o acoperire perfecta.

După aplicare, culoarea se usucă foarte repede, nu se desprinde de pe păr, nu conţine amoniac, peroxid sau coloranţi artificiali, şi prin spălare se curăţă foarte uşor. Efecte: Simplu și rapid de utilizat efect de acoperire perfectă uscare rapida Potrivit pentru: Toate tipurile de păr vopsit. Aplicare: Întoarceţi pensula în direcţia ,,ON”, apăsaţi pentru a ieşi o cantitate mică de vopsea şi aplicaţi la rădăcina părului uscat. Lăsaţi să se usuce, apoi pregătiţi părul aşa cum doriţi. Întoarceţi pensula în direcţia ,,OFF”, clătiţi-l cu apă călduţă pentru a fi curat la următoarea folosire.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Vopsirea părului
Marca Alterna
Colecția Stylist
Mărime 30 ml
Tipul de păr Par vopsit

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Alterna Stylist corector de culoare pentru păr Light Brown 30 ml

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up