American Crew

American Crew Moustache Wax ceara pentru mustata

ceara pentru mustata
Cod: 134511
Colecția:
  • în stoc

luni 27. 5. la Dvs

Preț:
41 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului American Crew Moustache Wax ceara pentru mustata

Evaluarea dvs:

Descriere ceara pentru mustata

Ești mândru de mustața ta și vrei ca aceasta să arate perfect îngrijită și să strălucească cu o strălucire sănătoasă? Atunci ceara pentru mustață de la American Crew este exact ceea ce căutați. Acest produs de lux este conceput pentru a oferi performanțe maxime, răspunzând în același timp nevoilor bărbatului modern.

Ingrediente active

  • Ceară de albine. Un ingredient natural care adaugă rigiditate produsului, permite o aplicare ușoară și asigură o fixare de lungă durată.
  • Ulei de jojoba. Bogat în vitamine și minerale, acest ulei hidratează și calmează pielea, conferind în același timp mustaței o strălucire naturală.
  • Ulei de cocos. Întărește fibrele de păr, adăugând o hidratare profundă mustății, lăsând în același timp un finisaj ușor și plăcut parfumat.

Efecte

  • Ceara pentru mustață American Crew nu numai că asigură menținerea mustaței la locul ei toată ziua, dar o hrănește, o întărește și îi conferă o strălucire cu aspect sănătos. Ingredientele active, care au fost atent selecționate, asigură o îngrijire completă - de la fixare și modelare la hidratare și hrănire.

Potrivit pentru

  • Această ceară este alegerea ideală pentru toți bărbații cu mustață, fie că aveți o mustață scurtă și groasă, fie una lungă și plină. Fie că ești în căutarea unei fixări ușoare sau ai nevoie de o fixare mai puternică pentru stiluri mai complicate, această ceară este versatilă și se va potrivi tuturor nevoilor tale.

Utilizare

  • Luați o cantitate mică de ceară cu degetele și încălziți-o între palme până când devine moale și ușor de întins. Apoi aplicați ceara direct pe mustață și modelați-o după bunul plac. Pentru o fixare mai puternică, vă recomandăm să folosiți o cantitate mai mare de produs.

Ceara de mustață American Crew este soluția perfectă pentru bărbații care apreciază calitatea și care doresc ca mustața lor să arate perfect îngrijită și să strălucească cu o strălucire sănătoasă. Această ceară oferă o combinație de fixare de lungă durată cu ingrediente hrănitoare, ceea ce o face un must-have pentru orice bărbat cu mustață. Oferă-i mustaței tale cea mai bună îngrijire cu un produs de la American Crew.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Accesorii
Marca American Crew
Mărime 15 g
Tipul de păr Toate tipurile de par