American Crew

American Crew Precision Blend Natural Gray Coverage Culoarea părului pentru bărbati Light Blond 7-8 3 x 40 ml

Culoarea părului pentru bărbati Light Blond 7-8
Cod: 127210
Colecția:
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului American Crew Precision Blend Natural Gray Coverage Culoarea părului pentru bărbati Light Blond 7-8 3 x 40 ml

Evaluarea dvs:

Descriere Culoarea părului pentru bărbati Light Blond 7-8

American Crew Precision Blend Natural Gray Coverage Light Blond 7-8 este o vopsea de păr premium, special concepută pentru bărbați, pentru a acoperi părul gri și a oferi un aspect natural și masculin. Această vopsea de păr cu formulă specială oferă o aplicare convenabilă și ușoară pentru a reda rapid și eficient un aspect tineresc părului dumneavoastră.

Ingrediente active:

  • Vitamina E: Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută la protejarea părului și a scalpului de daunele cauzate de radicalii liberi.
  • Aloe Vera: Aloe vera este bogată în vitamine și minerale care ajută la hidratarea și calmarea scalpului, oferind părului hidratare și strălucire.

Efecte:

  • American Crew Precision Blend Natural Gray Coverage Light Blond 7-8 de la American Crew este conceput pentru a oferi o acoperire perfectă a părului cărunt și pentru a crea un aspect natural și masculin. Culoarea este foarte pigmentată și oferă rezultate de lungă durată, până la 24 de spălări, asigurându-vă că părul dumneavoastră va arăta minunat între vizitele la stilist.

Potrivit pentru:

  • Acest produs este ideal pentru bărbații cu părul blond deschis care caută o soluție eficientă pentru a acoperi părul cărunt . De asemenea, este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul uscat, normal și gras.

Utilizare:

  • Aplicațiculoarea pe păr cu ajutorul aplicatorului și lăsați să acționeze pentru timpul recomandat de producător. După aceea, clătiți bine. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm utilizarea împreună cu alte produse de îngrijire a părului American Crew.

American Crew Precision Blend Natural Gray Coverage Light Blond 7-8 de la American Crew Precision Blend este soluția perfectă pentru bărbații care doresc să își restabilească culoarea naturală a părului și să acopere firele de păr gri. Formula sa specială vă permite să obțineți rezultate profesionale din confortul propriei case.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Vopsirea părului
Marca American Crew
Mărime 3 x 40 ml
Tipul de păr Par carunt