American Crew

American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel gel de ras 150 ml

gel de ras
Cod: 117336
Colecția: Shaving Skincare
  • în stoc

miercuri 4. 10. la Dvs

Preț:
31 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel gel de ras 150 ml

Evaluarea dvs:

Descriere gel de ras

Gelul de ras American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel este un gel de ras de înaltă calitate, conceput pentru a oferi un bărbierit neted și precis, cu un confort maxim și o iritație minimă a pielii.

Ingrediente active:

  • Aloe vera.
  • Liquid Acid Complex: Acest amestec de acizi de fructe naturali ajută la exfolierea pielii, eliminând celulele moarte și permițând trecerea mai lină a aparatului de ras pentru un bărbierit mai precis.
  • Vitamina E: Acest antioxidant protejează pielea de radicalii liberi, favorizând în același timp vindecarea după bărbierit.

Efecte:

  • Gelul de ras American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel oferă un bărbierit neted și precis, minimizând în același timp iritarea și roșeața pielii. Formula sa unică ajută, de asemenea, la hidratarea și protejarea pielii, lăsând pielea netedă și proaspătă după bărbierit.

Potrivit pentru:

  • Acest gel de bărbierit este ideal pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Formula sa delicată este concepută pentru a oferi un bărbierit confortabil, fără iritații, ceea ce îl face deosebit de potrivit pentru bărbații cu pielea sensibilă, predispusă la roșeață și iritații după bărbierit.

Utilizare:

  • Aplicați o cantitate mică de gel pe pielea umedă pentru a pregăti pielea pentru bărbierit. Masați ușor gelul de ras în piele și apoi începeți să vă bărbieriți. După ce ați terminat de bărbierit, clătiți pielea cu apă.

Gelul de ras de precizie American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel este alegerea ideală pentru bărbații care doresc un bărbierit fin și precis, cu iritații minime. Formula sa de înaltă calitate oferă protecția și îngrijirea pielii de care aveți nevoie pentru un bărbierit perfect.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Creme si loțiuni pentru protejarea părului
Marca American Crew
Colecția Shaving Skincare
Mărime 150 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA