Arome exotice din Africa

Arome exotice din Africa

O sărbătoare diferită se apropie. Ziua Africii nu este doar o amintire a problemelor care nu pot fi ignorate, ci și o sărbătoare a unității africane. Nu în ultimul rând, aceasta înseamnă și o zi de gusturi exotice și arome captivante. Care dintre ele vă va încânta?

Ziua Africii a existat din 1963. Este sărbătorită pe 25 mai. Problemele serioase și sărăcia continuă să afecteze continentul african, dar frumusețea sa naturală nu s-a diminuat. Serbați această zi în plină glorie, cunoașteți necunoscutul și - dacă puteți - oferiți o mână de ajutor celor care au nevoie.

Parfum oriental pentru tine

Parfumuri pentru femei

Givenchy Organza

V-ar plăcea culoarea portocaliu ca un copac african? Atunci vei fi încântat cu apa de parfum Givenchy Organza, care combină eleganța fără vârstă și senzualitatea blândă. Jasmine, gardenie și nucsoara sunt ca lumina soarelui. Cedru, lemn de santal, vanilie si chihlimbar, care stau la baza acestui parfum de damă, va sublinia feminitatea. Descoperiți zeița sălbatică din interiorul vostru.

Tom Ford Velvet Orchid

Oriental și floral acest parfum de damă te va cuceri complet. Parfum de lux si foarte rafinat, a carui inima este o combinatie de iasomie, orhidee, orhidee negre, zambile si vetiver Madagascar.

Parfumuri pentru barbati

Versace pour Homme Oud Noir

Parfum energetic pentru barbati, Versace Pour Homme Oud Noir este ca o adiere de vânt în deșert. Un ingredient distinctiv este oud, piper negru, tămâie, șofran, lemn de agar, piele, patchouli, cardamon și portocal amar.

Davidoff Horizon Extreme

Acest parfum vă va surprinde cu note de chihlimbar, grapefruit, ghimbir și multe alte ingrediente fascinante pe care le veți descoperi în el. Davidoff Horizon Extreme este un parfum foarte stimulant pentru oricine .

Niche

De asemenea, puteți alege dintre multele parfumuri unice, care sunt de neegalat datorită combinației lor de ingrediente speciale din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Aici veți găsi parfumuri orientale pentru bărbați și femei și chiar și parfumuri unisex. Categoric merită.

Încă nu v-ați hotărât? Multe parfumuri orientale pot fi găsite aici. Alegerea este foarte bogată și variată.