• Aveda Control Force

Aveda

Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray fixativ de păr pentru fixare medie 300 ml

fixativ de păr pentru fixare medie
Cod: 117730
Colecția: Control Force
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray fixativ de păr pentru fixare medie 300 ml

Evaluarea dvs:

Descriere fixativ de păr pentru fixare medie

Spray-ul de fixare fermă Aveda Control Force Firm Hold este un produs de styling profesional, conceput pentru a oferi o fixare fermă, rămânând în același timp delicat cu părul și cu mediul înconjurător. Rezultat al angajamentului fără compromisuri al Aveda față de sustenabilitate și sănătatea părului, acest produs oferă posibilități de styling infinite fără a compromite calitatea părului.

Ingrediente active:

  • Spray-ul de fixare fermă Aveda Control Force Firm Hold este infuzat cu substanțe active care asigură o fixare puternică, protejând în același timp părul. Conține aloe, cunoscută pentru proprietățile sale calmante și hidratante, și agenți tensioactivi pe bază de porumb și grâu care ajută la hidratarea și netezirea părului. De asemenea, conține parfumul Pure-Fume™ de la Aveda, care este un amestec de uleiuri esențiale organice certificate, inclusiv vetiver, citrice și trandafir marocan.

Efecte:

  • Spray-ul de fixare fermă Aveda Control Force Firm Hold oferă o fixare fermă de lungă durată, fără a încărca părul. Acest fixativ de înaltă performanță asigură o fixare puternică și control, prevenind în același timp încrețirea și umiditatea timp de până la 24 de ore. Spray-ul cu ceață fină asigură o acoperire uniformă și permite o coafare detaliată.

Potrivit pentru:

  • Acest fixativ este ideal pentru toate tipurile de păr care au nevoie de o fixare foarte puternică. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei și poate fi folosit pe o varietate de lungimi și texturi de păr.

Utilizare:

  • Utilizarea fixativului Aveda Control Force Firm Hold este simplă și directă. Pur și simplu pulverizați-l pe coafura finită de la o distanță de 20 de centimetri pentru o fixare fermă, dar flexibilă. Puteți repeta procesul pentru o fixare și mai puternică.

Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray este o alegere excelentă pentru cei care caută o fixare puternică, păstrând în același timp aspectul natural și mișcarea părului. Acest fixativ oferă o fixare fermă fără a da senzația de rigiditate sau de îngreunare a părului. Datorită ingredientelor sale organice și sustenabile, spray-ul de fixare fermă Aveda Control Force Firm Hold nu este numai bun pentru părul tău, ci și pentru mediu. Fie că aveți nevoie de o fixare suplimentară pentru o ocazie specială sau căutați un ajutor de încredere pentru coafarea zilnică, acest fixativ este o alegere excelentă.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Fixativ de păr
Marca Aveda
Colecția Control Force
Mărime 300 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par