• Aveda Nutri Plenish

Aveda

Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture mască hrănitoare pentru hidratarea părului 200 ml

mască hrănitoare pentru hidratarea părului
Cod: 141039
Colecția: Nutri Plenish
  • în stoc 2 buc

luni 4. 3. la Dvs

Preț:
240 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture mască hrănitoare pentru hidratarea părului 200 ml

Evaluarea dvs:

Descriere mască hrănitoare pentru hidratarea părului

În această zi și în această epocă în care părul este expus în mod constant la stresul mediului, la coafarea cu căldură și la tratamentele chimice, este important să găsiți un produs care să ofere îngrijire și hidratare în profunzime. Aveda, cu ani de experiență în îngrijirea naturală a părului, a venit cu o soluție: Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture. Această mască de hidratare hrănitoare pentru păr este îmbogățită cu unt de mango, ulei de rodie organic și ulei de cocos organic, oferind o hrănire și o hidratare intensă pentru toate tipurile de păr.

Ingrediente active

  • La baza eficienței măștii Aveda Nutri Plenish Treatment Masque se află ingredientele sale naturale. Untul de mango este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și hrănire, lăsând părul neted și strălucitor. Uleiul de rodie organică este bogat în antioxidanți care protejează părul de influențele externe dăunătoare și promovează regenerarea părului. Uleiul de nucă de cocos organic pătrunde adânc în fibra capilară, oferind o hidratare profundă și întărind părul de la rădăcină până la vârfuri.

Efecte

  • Această mască are efecte semnificative de hidratare și regenerare. Datorită conținutului ridicat de uleiuri și unturi naturale, hrănește intensiv părul uscat și deteriorat, redându-i elasticitatea și strălucirea. Cu o utilizare regulată, masca restabilește treptat aspectul sănătos al părului, reduce fragilitatea, iar vârfurile devin mai puțin sfărâmicioase. Părul este vizibil hidratat, mai puternic și mai ușor de coafat după utilizarea acestei măști.

Potrivit pentru

  • Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture este ideală pentru cei cu părul uscat, deteriorat sau tern, care au nevoie de o restaurare și hidratare intensă. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, de la fin la aspru, și este deosebit de benefică pentru cei care folosesc frecvent instrumente de styling cu căldură sau au părul tratat chimic.

Utilizare

  • Pentru cele mai bune rezultate, masca trebuie aplicată pe părul umed și spălat cu șampon. Aplicați o cantitate suficientă de mască de la mijlocul lungimii părului până la vârfuri. Lăsați să acționeze între 5 și 10 minute pentru a permite absorbția completă a ingredientelor active, apoi clătiți bine. Pentru o îngrijire mai profundă, masca poate fi lăsată să acționeze mai mult timp, în funcție de gradul de deteriorare a părului.

Aveda Nutri Plenish Treatment Masque Deep Moisture de la Aveda este mai mult decât o simplă mască de păr; este o piatră de temelie pentru un păr sănătos și vibrant. Cu ingredientele sale naturale și acțiunea de hidratare profundă, această mască oferă o îngrijire completă care reface, protejează și revitalizează părul de la rădăcină până la vârfuri. Este ideală pentru cei care caută o îngrijire naturală, eficientă și luxoasă a părului și oferă rezultate vizibile pentru un păr mai sănătos și mai frumos.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca Aveda
Colecția Nutri Plenish
Mărime 200 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par, Par uscat