/ Parfumuri / Parfumuri femei / Avril Lavigne Wild Rose

Avril Lavigne Wild Rose 150 ml

Gel de duș pentru femei

Marcă: Avril Lavigne Colecția: Wild Rose
Cod: 848

Gel de duș Wild Rose marca Avril Lavigne a fost conceput special pentru femei. Flaconul conține 150 ml de parrfum original.

  • nu se află în stoc

Descriere Avril Lavigne Wild Rose

Cea de a treia etapă a parfumului, creata de mâinile celebrei canadiene si pop star Avril Lavigne Wild Rose, intră în comercializare în anul 2011. Caracterul florilor de fructe, potrivit pentru folosirea de zi cu zi devine opusul celui de-al doilea parfum al celebrei Avril Forbidden Rose. Apa de toaletă Wild Rose este adesea descrisă ca un amestec de sex feminin şi a florilor frumoase, care tocmai au fost sărutate de soarele cald al primăverii.

Recunoaşteţi că şi compoziţia magică a parfumului denotă acelaşi lucru. Casa vă este reîmprospătată datorită prospeţimii fructelor de grefă, mandarine si al nuanţelor de prune senzuale. Notele de mijloc ale parfumului emană tonuri de floare de portocal african, frangipani şi eleganta orhidee. Aroma îndelungată furnizează parfumului tonuri calde de lemn de santal şi de mosc.

Aroma neobişnuită este recomandată fetelor şi femeilor mature care aspiră la inocenţă. Designul sticlei de parfum va fi colecţia perfectă pentru camera ta. Forma sticlei se aseamănă cu partea de sus a florii de trandafir, desigur ,într-o linie perfectă de culoare roz.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
0368 228 035
Lu-Vi 9:00-17:00

  • Note varf

    grapefruit, mandarină, prună 

  • Note ascunse

    floare de portocal, narcisă franceză, orhidee 

  • Note baza

    lemn de santal, mosc, tonuri dulci 


Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Avril Lavigne Wild Rose Gel de duș pentru femei 150 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun

Variante Avril Lavigne Wild Rose