Benetton B. United Jeans Man 100 ml

Eau de Toilette bărbați

Marcă: Benetton Colecția: B. United Jeans Man
Cod: 1105

Eau de Toilette B. United Jeans Man marca Benetton a fost conceput special bărbați. Flaconul conține 100 ml de parfum original.

 

nu se află în stoc

Descriere Benetton B. United Jeans Man

Apa de toaletă pentru bărbați Benetton B-United Jeans Man se caracterizează prin tonuri florale și acorduri lemnoase. Nu, nu intrați în panică, deoarece parfumul nu conține flori feminine. Mai degrabă opusul.

Parfum Benetton B-United Jeans Men este recomandat bărbaților încrezători de sine, care ştiu bine ceea ce vor, şi datorită acestui fapt sunt ușor îndrăzneţi. Atrage în primul rând domnii care sunt întotdeauna adaptați perfect cu șarmul lor farmecător de a cuceri orice femeie pe care o doreşte. Tonurile de varf sunt deschise prin iederă, ardei roșu aromatic și mandarine proaspete.

Parfumul inimii tale este inițial din lăcrămioare delicate și iasomie dulce. Baza bărbătească închide apă de toaletă, datorită lemnului cald de santal, mosc pur, ambra, vanilie și cedru atragator. Parfumul Benetton B-United Jeans Men a fost creat pentru a se potrivi bărbaților de toate vârstele și de a le înplini nevoile și dorințele lor.

Recomandat în mod special pentru folosirea de zi cu zi, fie la locul de muncă sau la petrecerea de după-amiază. Cele mai multe laude, datorită ei, aduni în special primăvara și vara, când mirosul reușește efectiv să se îmbie pe întreaga față. Lăsați să exceleze stilul unic și personalitatea excepțională prin apă de toaletă Benetton B-United Jeans Man.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Hlava

Note varf

iederă, mandarină, piper roşu 

Srdce

Note ascunse

jasomie, lăcrimioară 

Základ

Note baza

ambră, cedru, lemn de santal, mosc, vanilie 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Benetton B. United Jeans Man Eau de Toilette bărbați 100 ml

Variante Benetton B. United Jeans Man

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up