Bijuterii pentru femei conform semnelor zodiacale

13. 5. 2020

Bijuterii pentru femei conform semnelor zodiacale

Nu știi cum să alegeți bijuteriile? Încercați să alegeți cea mai potrivită piesă în funcție de data nașterii. Bijuteriile bazate pe semnele zodiacale pot fi o inspirație interesantă pentru modul de decorare în conformitate cu personalitatea dvs. Descoperiți-l pe al dvs!

Alegerea bijuteriilor potrivite nu este o chestiune ușoară. Oferta este bogată și nu știți exact dacă piesa selectată vi se va potrivi. Iar problema este și mai mare dacă vreți să cumpărați bijuterii pentru altcineva. Cum să alegi piesa care se potrivește cel mai bine personalității dvs? Încercați să urmați semnele horoscopului, care vă vor spune care ornament va fi cel mai potrivit pentru dvs.

Nu vă faceți griji, nu vrem să spunem că o femeie din zodia Balanță trebuie să obțină în mod necesar o brățară cu o rozetă, iar toți ceilalți vor fi o alegere proastă. Cu toate acestea, din timpuri imemoriale, strămoșii noștri au atribuit nu numai anumite proprietăți semnelor individuale, ci și diferite tipuri de pietre, care trebuiau să se potrivească cel mai mult cu semnul dat și să aducă fericirea purtătorului lor. Prin urmare, le putem lua ca o inspirație interesantă. Și dacă nu crezi în astrologia stelelor, nu poți privi decât din curiozitate. Poate vei descoperi o piesă interesantă cu care îți poți completa cutia de bijuterii.

Ce bijuterii se potrivesc semnului dvs zodiacal?

Berbec 21 martie - 20 aprilie

Curajos și încărcat cu încredere, Berbecul cu siguranță nu are nevoie de bijuterii delicate care să fie indistincte, iar temperamentul lor îi va umbri complet. Ei vor aprecia bijuterii mult mai izbitoare, distincte și bogat decorate, care se vor potrivi perfect cu personalitatea lor. O alegere excelentă va fi rubinul, care este supranumit piatra iubirii și a pasiunii. Se va potrivi perfect cu duritatea și natura lor aprinsă. Rubinul va spori încrederea în sine naturală și curajul și, de asemenea, îi va îndruma pe calea cea bună dacă intră în necazuri din cauza încăpăținării.

Taur 21 aprilie - 21 mai

Taurii sunt influențați de elementul pământ, deci nu sunt prea aerați și de obicei pun accent pe latura practică și materială a lucrurilor. Prin urmare, nu vă așteptați la popularitatea modelelor sau ornamentelor distinctive și sălbatice. Astfel de bijuterii ar atrage prea multă atenție și nu s-ar potrivi cu garderoba lor rafinată. Prin urmare, ar trebui să alegeți mai degrabă bijuterii decente. Cerceii mai finuți cu pietricele sau inelele mici vor fi adevărata alegerea potrivită. Cel mai bine li se potrivește piatra safirul roz, care îi va ajuta, de asemenea, să gestioneze mai bine relațiile interumane. Taurilor le plac lucrurile frumoase și luxoase, așa că această piatră prețioasă îi va încânta cu siguranță.

Gemeni 22 mai - 21 iunie

Gemenii intelectuali și comunicativi își vor găsi fericirea cu piatra de citrin care emană o energie veselă și proaspătă. Se spune că această piatră semiprețioasă este o piatră a diplomației, a bucuriei și a dispoziției vesele. Aceasta va aduce prosperitate și echilibru în viața Gemenilor activi. Când vine vorba de bijuterii, pariați pe piese simple și proaspete, care nu îi vor sufoca. Gemenii sunt puțin volatili și adesea își schimbă stilul, așa că dă-le o bijuterie care va fi puțin versatilă și se va potrivi cu orice.

Rac 22 iunie - 22 iulie

Racii se numără printre indivizii cu o natură sensibilă și fragilă și au o bază foarte emoțională. Prin urmare, bijuteriile delicate și finuțe se vor potrivi cu caracterul lor, le va sublinia feminitatea și aura orbitoare. Perlele, care sunt un simbol al feminității, sentimentelor și emoțiilor, se potrivesc cel mai bine racilor. Deși racii au o relație puternică pentru familie și acordă o atenție deosebită relațiilor interpersonale bune, uneori au dificultăți cu ei înșiși. Bijuteriile cu perle îi vor ajuta cu asta.

Leu 23 iulie - 23 august

Viteazul și puternicul Leu iubește să fie admirat. Chiar și în regatul animal, leul este regele tuturor creaturilor vii și îi place să fie mândru de coama sa luxuriantă, așa că nu este o surpriză faptul că bijuteriile pentru Lei trebuie să fie de așa natură încât să nu treacă neobservați . Nu se tem de culori puternice, ornamente sau piese extravagante, dar chiar și aici este necesar să acordați atenție unei anumite eleganțe. Cea mai potrivită piatră pentru ei este diamantul, regele tuturor pietrelor, a cărui energie nimeni nu o poate îmblânzi mai bine decât femeile din zodia Leului.

Fecioară 24 august - 23 septembrie

Fecioarele aparțin semnului de pământ, sunt foarte atenți, logici și stau întotdeauna ferm pe pământ. Pot fi foarte critici, așa că alegeți cu atenție bijuteriile pentru ei. Se vor potrivi piesele care nu sunt foarte expresive, deoarece Fecioarelor nu le place să fie centrul atenției. Alegeți mai degrabă ornamente sobre, care vor fi elegante și în mod ideal practice. Dacă alegeți bijuterii cu piatră, alegeți cu smarald verde. Această frumoasă piatră prețioasă îi va ajuta să facă față stresului care adesea îi afectează și le va oferi, de asemenea, energia pentru a urmări perfecțiunea pe care o iubesc atât de mult.

Balanță 24 septembrie - 23 octombrie

Balanțele jucăușe și bazate artistic au un mare simț al frumuseții. De aceea sunt probabil cei mai entuziaști din întregul horoscop pentru toate ornamentele, cu siguranță și bijuteriile. Vor fi impresionați de brățări, inele și cercei și au un gust deosebit, reușind întotdeauna să le potrivească. Piatra semiprețioasă Cuarț-ul, piatra iubirii, joacă cel mai important rol în viața Balanței, se potrivește cel mai bine naturii lor, romantice.

Scorpion 24 octombrie - 23 noiembrie

Scorpionul este unul dintre semnele cu un suflet pasionat. Deși ar putea arăta ca indivizi pasivi, nu vă lăsați duși în eroare, ei au multă energie înăuntru. Dacă vreți să faceți pe plac Scorpionilor, dăruiți-le o bijuterie distinctă, dar simplă. Puteți încerca unele dintre bijuteriile minimaliste, care au margini ascuțite și forme izbitoare și care nu sunt decorate excesiv. Dintre pietre, este potrivit pentru Scorpion, diamantul negru, piatra pasiunii și, de asemenea, mineral misterios, care corespunde exact sufletului profund al acestui semn.

Săgetător 24 noiembrie - 21 decembrie

Săgetătorul energetic este sincer și obiectivele lor sunt înalte. Datorită naturii lor aventuroase și a vieții active, nu acordă prea multă atenție bijuteriilor, deoarece aceste decorațiuni i-ar obliga. Prin urmare, este indicat să le dăruiți cercei sau un inel, pe care nu vor trebui să-i scoată zilnic și să le caracterizeze perfect personalitatea. Dacă este vorba despre pietre, pariați pe un granat ceh. Puterea și culoarea roșie intensă susțin sinceritatea lor înnăscută și aduc speranțe Săgetătorului.

Capricorn 22.12. - 19 ianuarie

Capricornii adoră eleganța austeră. Prin natura lor, sunt ființe ambițioase, cu scopuri bine stabilite, dar puțin conservatoare. Nu le place să încerce lucruri noi și nici nu le place să experimenteze în domeniul bijuteriilor. Alegeți o piesă care nu este special decorată și care scoate în evidență frumusețea naturală. Capricornilor cel mai bine li se potrivește cristalul clar, care este limpede și nu ascunde nimic. Nativii acestui semn pământesc tind să aibă probleme în a-și dezvălui sufletele și emoțiile oamenilor din jurul lor, deci cristalul îi va ajuta să aducă un pic mai multă duioșie în sufletele lor și să fie mai deschiși lumii.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Vărsătorului original îi place să înoate împotriva curentului. Natura lor este foarte liberă, prietenoasă și imaginativă. Cu toate acestea, ei au un suflet profund și pot lupta pentru idealurile lor. Bijuteriile ideale pentru acest semn de fapt nu există, deoarece Vărsătorului îi place să poarte orice și oricând. Doar să nu vă doriți să fie legați de convenții stabilite. Piatra semiprețioasă potrivită pentru acest semn energetic este ametistul purpuriu, care le va înălța gândurile, dar în același timp le va aminti că realitatea este aici pe pământ.

Pește 19.2. - 20 martie

Delicat și calm Peștele poate fi foarte visător și gânditor. Ei apreciază foarte mult armonia în viață și intuiția lor rareori îi dezamăgește. Prin urmare, se vor potrivi bijuteriile care nu sunt extravagante și expresive. Alegeți mai degrabă piese mai fine cu design blând și fragil. Ca și piatră, se va potrivi safirul albastru, o frumoasă bijuterie care ascunde adâncurile misterioase ale oceanelor, magia cerului de noapte și, de asemenea, încurajează creativitatea. Este, de asemenea, un simbol al loialității și al iubirii, pe care Pești îl apreciază foarte mult.