• Bioderma Atoderm

Bioderma

Bioderma Atoderm Créme Ultra-Nourishing cremă hidratantă pentru piele uscată și atopică 500 ml

cremă hidratantă pentru piele uscată și atopică
Cod: 137406
Colecția: Atoderm
  • în stoc

luni 27. 5. la Dvs

Preț:
70 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Bioderma Atoderm Créme Ultra-Nourishing cremă hidratantă pentru piele uscată și atopică 500 ml

Evaluarea dvs:

Descriere cremă hidratantă pentru piele uscată și atopică

Pielea uscată și atopică are nevoie de o îngrijire specială pentru a-și restabili hidratarea și pentru a-i reface bariera naturală. Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing este dezvoltată pentru a răspunde acestor nevoi. Această cremă hidratantă este formulată cu complexul avansat Skin Protect Complex și glicerină, care lucrează împreună pentru a asigura o hrănire intensă, hidratare și restaurare pentru pielea uscată și atopică. Această cremă a fost concepută pentru a oferi o ameliorare de lungă durată, a restabili confortul și a îmbunătăți calitatea pielii.

Ingrediente active

  • Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing conține două ingrediente active cheie - Skin Protect Complex și Glicerina. Skin Protect Complex este o combinație inovatoare de ingrediente care acționează împreună pentru a întări bariera naturală de apărare a pielii și pentru a îmbunătăți hidratarea pielii. Glicerina, cunoscută pentru proprietățile sale hidratante, ajută pielea să rețină hidratarea, asigurând hidratare și catifelare de lungă durată.

Efecte

  • Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing oferă o serie de beneficii pentru pielea uscată și atopică. Datorită formulei sale, această cremă hidratează intens pielea, îi întărește bariera naturală și ajută la prevenirea uscării ulterioare. Efectele sale sunt de lungă durată, asigurându-se că pielea rămâne hidratată, moale și cu un aspect sănătos. Crema ajută, de asemenea, la ameliorarea mâncărimilor și a disconfortului asociat cu pielea uscată.

Potrivit pentru

  • Această cremă este ideală pentru persoanele cu pielea uscată, foarte uscată și atopică. Textura sa bogată, dar neaderentă, este potrivită pentru utilizare zilnică și poate fi folosită de toate vârstele, inclusiv de copii. Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing este, de asemenea, potrivită pentru persoanele care caută o hidratare și o hrănire intensă pentru pielea lor sensibilă.

Utilizare

  • Pentru rezultate optime, se recomandă aplicarea Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing o dată sau de două ori pe zi pe pielea curată și uscată. Crema trebuie să fie ușor masată în piele până când este absorbită complet. Pentru o hidratare și protecție optime, se recomandă utilizarea regulată, în special în perioadele de uscăciune crescută a pielii.

Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing este soluția ideală pentru cei care caută o îngrijire eficientă și delicată pentru pielea uscată și atopică. Datorită formulei sale cu Skin Protect Complex și Glicerină, această cremă asigură hidratare intensă, hrănire și protecție. Capacitatea sa de a asigura o hidratare de lungă durată, de a întări bariera naturală a pielii și de a îmbunătăți calitatea pielii face din Bioderma Atoderm Crème Ultra-Nourishing un produs indispensabil pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate și atopice.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru ten si corp
Potrivit pentru Femei
Marca Bioderma
Colecția Atoderm
Tipul produsului Creme pentru ten
Mărime 500 ml
Tipul de piele Sensibilă, Atopică, Uscată
Categoria produsului Îngrijirea pielii
Efect Hidratare, Regenerare/Hrănire

ALȚII CUMPAR LA ASTA