• Bioderma Cicabio Arnica+

Bioderma

Bioderma Cicabio Arnica+ Soothnig SOS Care îngrijire regenerantă - concentrat pentru regenerarea pielii 40 ml

îngrijire regenerantă - concentrat pentru regenerarea pielii
Cod: 113101
Colecția: Cicabio Arnica+
  • Reducere
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Bioderma Cicabio Arnica+ Soothnig SOS Care îngrijire regenerantă - concentrat pentru regenerarea pielii 40 ml

Evaluarea dvs:

Descriere îngrijire regenerantă - concentrat pentru regenerarea pielii

În îngrijirea zilnică a pielii, care poate fi perturbată de diverse influențe externe, este esențial să avem un produs care să ajute rapid și eficient la refacerea și calmarea acesteia. Bioderma Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care este o soluție inovatoare care combină puterea ingredientelor naturale cu o formulă științifică avansată. Această formulă restauratoare concentrată conține extract de flori de Arnica mountainis și ulei din semințe de floarea-soarelui, care asigură o calmare intensă, ameliorează iritațiile și promovează reînnoirea rapidă a pielii.

Ingrediente active

  • Ingredientele cheie din Bioderma Cicabio Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care sunt extractul de flori de arnică de munte și uleiul de semințe de floarea-soarelui. Arnica de munte este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și analgezice, care ajută la calmarea rapidă a pielii iritate și promovează regenerarea pielii. Uleiul din semințe de floarea-soarelui este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți, care ajută pielea să se repare și să își întărească bariera naturală de protecție.

Efecte

  • Bioderma Cicabio Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care oferă o ameliorare imediată a iritațiilor și ajută la refacerea rapidă a pielii deteriorate. Acest produs este ideal pentru a fi utilizat în cazul vânătăilor, umflăturilor, escoriațiilor minore și al altor traumatisme minore ale pielii. Cu proprietățile sale calmante, ameliorează rapid durerea și iritația, promovând în același timp regenerarea rapidă și refacerea pielii sănătoase.

Potrivit pentru

  • Bioderma Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Este ideală pentru persoanele care caută o îngrijire rapidă și eficientă a pielii pentru refacerea pielii după traumatisme cutanate minore. Acest produs este potrivit pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii, și poate fi utilizat atât pentru față, cât și pentru corp.

Utilizare

  • Pentru rezultate optime, se recomandă aplicarea Bioderma Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care pe zona afectată a pielii cât mai curând posibil după apariția iritației sau a leziunilor. Crema trebuie aplicată în cantități mici și masată ușor în piele. Poate fi utilizată de două ori pe zi sau la nevoie pentru o ameliorare rapidă și repararea pielii.

Bioderma Cicabio Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care este un produs excepțional pentru cei care caută o îngrijire rapidă și eficientă pentru a reface și a calma pielea. Datorită formulei sale cu extract de flori de Arnica montana și ulei din semințe de floarea-soarelui, această cremă oferă o ușurare imediată a iritațiilor, accelerează procesul de regenerare și ajută la restabilirea unui aspect sănătos și neted al pielii. Capacitatea sa de a trata rapid și delicat traumele minore ale pielii face din Bioderma Cicabio Arnica+ Soothing SOS Care un instrument indispensabil în îngrijirea zilnică a pielii pentru întreaga familie.

Nu folosiți crema dacă sunteți alergic la Arnica.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru ten si corp
Potrivit pentru Femei
Marca Bioderma
Colecția Cicabio Arnica+
Tipul produsului Creme pentru ten
Mărime 40 ml
Tipul de piele Normal, Problematică, Uscată
Categoria produsului Îngrijirea pielii
Efect Hidratare, Calmare