• Bioderma Sébium

Bioderma

Bioderma Sébium gel cremă Kerato+ Anti-Blemish High Tolerance Gel-Cream 30 ml

gel cremă împotriva imperfecțiunilor pielii
Cod: 2015684
Colecția: Sébium
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Bioderma Sébium gel cremă Kerato+ Anti-Blemish High Tolerance Gel-Cream 30 ml

Evaluarea dvs:

Descriere gel cremă împotriva imperfecțiunilor pielii

Atunci când aveți grijă de pielea problematică, grasă și predispusă la acnee, este important să găsiți un produs care să rezolve eficient imperfecțiunile pielii, fiind în același timp delicat și neiritant. Bioderma Sébium Kerato+ Anti-Blemish High Tolerance Gel-Crema reprezintă un progres în abordarea acestor probleme. Acest gel-cremă este special formulat pentru a oferi o îngrijire eficientă împotriva acneei, ținând cont în același timp de sensibilitatea pielii. Cu o combinație avansată de ingrediente active precum Fluidactiv™, acid salicilic și acid malic, acest produs oferă o îngrijire completă pentru pielea grasă și cu tendință acneică.

Ingrediente active

  • Principalele ingrediente ale Bioderma Sébium Kerato+ Gel-Crema sunt Fluidactiv™, acidul salicilic și acidul malic. Fluidactiv™, o tehnologie brevetată, ajută la reglarea calității sebumului și previne înfundarea porilor. Acidul salicilic, un acid beta-hidroxi eficient, ajută la exfolierea pielii și la curățarea porilor înfundate. Acidul malic, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și exfoliante, promovează reînnoirea pielii și îmbunătățește textura acesteia.

Efecte

  • Bioderma Sébium Kerato+ Gel-Crema oferă o serie de beneficii pentru pielea cu tendință acneică și grasă. Datorită combinației dintre Fluidactiv™ și acizii salicilic și malic, această cremă reglează eficient producția de sebum, reduce aspectul acneei și ajută la curățarea porilor înfundate. De asemenea, acest gel-cremă ajută la calmarea pielii iritate, îmbunătățindu-i textura și lăsând-o netedă și curată.

Potrivit pentru

  • Această cremă gel este ideală pentru persoanele cu ten gras, cu tendință acneică și cu probleme. Textura sa ușoară este potrivită pentru utilizarea zilnică și poate fi folosită de oricine caută o soluție eficientă pentru pielea problematică. Bioderma Sébium Kerato+ Gel-Crema este, de asemenea, potrivită pentru cei care preferă produsele cu toleranță ridicată și risc minimizat de iritație.

Utilizare

  • Pentru rezultate optime, se recomandă aplicarea Bioderma Sébium Kerato+ Gel-Crema dimineața și/sau seara pe pielea curată și uscată. Gelul trebuie aplicat uniform pe întreaga față, vizând zonele cu o incidență mai mare a acneei și a imperfecțiunilor pielii. Poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte produse de îngrijire a pielii grase și cu tendință acneică.

Bioderma Sébium Kerato+ Anti-Blemish High Tolerance Gel-Cream este o soluție inovatoare pentru oricine caută o îngrijire eficientă și delicată pentru pielea grasă și cu tendință acneică. Cu formula sa care combină Fluidactiv™, acid salicilic și acid malic, această cremă asigură un control eficient al sebumului, exfoliere și îmbunătățirea texturii pielii. Capacitatea sa de a combate eficient acneea și imperfecțiunile pielii, fiind în același timp blândă cu pielea sensibilă, face din Bioderma Sébium Kerato+ Gel-Crema alegerea ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii cu probleme.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru ten si corp
Potrivit pentru Femei
Marca Bioderma
Colecția Sébium
Tipul produsului Creme pentru ten
Mărime 30 ml
Tipul de piele Problematică, Mixt
Categoria produsului Îngrijirea pielii
Efect Împotriva acneei, Regenerare/Hrănire, Hidratare, Calmare, Împotriva punctelor negre

ALȚII CUMPAR LA ASTA