Black Friday

 

Nu vă împingeți, nu vă agitați, – ci cumpărați de Black Friday cu demnitate!

Cuvintele magice Vinerea Neagră a fascinat lumea încă din 1929. O dată cu sfîrșitul lunii noiembrie (în fiecare țară este diferit), această zi glorioasă va avea loc, iar magazinele fizice și magazinele online vor acoperi într-o mantie neagră toate mărcile cunoscute cu reduceri puternice, pe care toată lumea încearcă să le surprindă cât mai repde și mai ales, să supraviețuiască acestei provocări.


Credeți că exagerăm acum?! Nu tocmai! În fiecare an, în Statele Unite, se creează cozi lungi în fața magazinelor și, odată ce se deschid principalele intrări, are loc o luptă brutală pentru fiecare articol redus. Zeci de clienți și comercianți sunt, de obicei, răniți ușor și uneori grav, iar mulți oameni chiar își pierd viața în febra cumpărăturilor. Chiar dacă oamenii încearcă să-și mențină comportamentul decent, comercianții din acest an pregătesc reduceri cu adevărat gigantice... De aceea vă sfătuim să nu riscați și să evitați magazinele aglomerate. Mai bine cumpărați totul pe internet - confortabil, de acasă.


În magazinul nostru online, puteți cumpăra ceasuri de mână, parfumuri, genți și cosmetice pentru păr, cu reduceri unice de până la 70% în cadrul evenimentului Black Friday! Deci, profitați de acest eveniment și nu lăsați cumpărăturile de Crăciun în ultimul moment! Strângeți acum cel puțin o parte din cadouri. Veți evita un stres inutil chiar înainte de Ajunul Crăciunului și veți economisi bani mulți ... Oamenii moderni nu se înghesuie în mulțime, ci își prepară un ceai bun, o cafea  (sau își toarnă un pahar cu ceva mai tare), stau într-un fotoliu confortabil, și comandă mărfuri de calitate de pe internet, așteptând apoi să vină curierul la ușă. Încercați și voi!


Cumpărați la prețurile negre...norocoase


Căutați un ceas, dar nu știți pe care să-l alegeți?

 

În primul rând, desigur, trebuie să știți pentru cine - pentru un bărbat, o femeie sau un copil? Multe modele interesante includ și categoria unisex care nu este oarecare, ci dimpotrivă în această categorie veți găsi o mulțime de piese foarte stilate și elegante.


Pentru a vă face soția sau fiica adolescentă fericită, care este interesată de tendințele actuale de modă, alegeți ceasurile pentru femei Michael Kors. Majoritatea modelelor sunt din metal (auriu, aur roz, sau argint), care se potrivesc fiecăruia, la orice ținută, iar farmecul lor este adesea subliniat de pietricelele de zircon stralucitoare. Credem că, cu un astfel de cadou, veți străluci ochii fiecărei femei. Ceasul de lux poate transforma, orice femeie intr-un model faimos de pe podium.


Dacă sunteți fascinați de aspect, de materiale de calitate, precizie și de design, atunci ar trebui să alegeți - marca Festina. În oferta noastră veți găsi aproape 700 de modele de ceasuri la modă, clasice și sport. Vă veți îndrăgosti la prima vedere de aspectul lor atractiv și de caracteristicile lor care sunt mai presus de standard.

Iubitorii sportului vor fi  încântați, fără îndoială, de ceasurile Casio din colecția G-Shock. Ele sunt rezistente la apă, rezistă șocurilor puternice, au multe caracteristici utile și arată foarte bine! De asemenea, din această gamă își aleg și femeile care iubesc sporturile în aer liber. Și știi ce anume garantează o poveste de dragoste? În mod clar ceasurile pentru femei decorate cu cristale Swarovski. Pentru un ochi neexperimentat acestea nu se disting de diamante ...


La ceasurile de moda Tommy Hilfiger, nu vă uitați la forme, materiale sau culori. În general, toate sunt complet din metal sau cu o carcasă din oțel și o curea din piele de calitate. Ceasurile nu sunt accesorii ieftine, se pot remarca mai ales prin cadranele lor sofisticate multifuncționale (care vor satisface chiar și entuziaștii care caută un ceas cu un cadran deosebit). Indiferent dacă căutați ceasuri pentru femei sau bărbați, veți vedea că modelele de la Hilfiger vă vor lăsa fără cuvinte.
 

Adăugați 3 eșantioane de parfum în coșul de cumpărături și vă trimitem gratuit tot ce doriți!