Sărbătorim un milion de comenzi

Sărbătorim un milion de comenzi

Dragi clienți, suntem foarte bucuroși că putem împărtăși cu dvs veștile bune. Tocmai am procesat cu succes comanda numărul un milion. Suntem extrem de încântați că sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre și că reveniți la noi. A fost și este un drum lung de parcurs și încercăm întotdeauna tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că dvs., clienții noștri, aveți un motiv să reveniți la noi de fiecare dată. Și în continuare punem accent pe motto-ul „clientul nostru, stăpânul nostru” și chiar facem tot posibilul pentru satisfacția clientului. Faptul că am procesat deja 1.000.000 de comenzi demonstrează că drumul și filozofia noastră sunt corecte. Ca și mulțumire am pregătit mai multe oferte pentru dvs. Puteți cumpăra ceasuri, parfumuri, produse cosmetice și bijuterii la prețuri excelente. Avem și câteva surprize pentru dvs.


Outfit-ul de milioane

Doriți să arătați și să vă simți cu adevărat luxos? În acest caz, fiți mai rapizi! Am pregătit pentru dvs. selecția celor mai luxoase produse din oferta magazinului nostru online. Aici veți găsi adevăratele perle și pietrele prețioase din lumea parfumurilor, ceasurilor, cosmeticelor și bijuteriilor. Putem menționa milioane de parfumuri din linia niche, ceasuri de lux pentru bărbați și femei, cosmetice de marcă pentru ten, corp și păr și / sau bijuterii de la mărci de renume mondial. Fiecare iubit și fiecare iubitoare a modei de lux își va găsi ceva pe plac.

 

 

Ceasuri
Ingrijirea parului
Parfumuri
Cosmetica decorativa
Cosmetice pentru ten si corp
Bijuterii
Noutăți
Transport Gratuit
Pentru femei
Pentru barbati

Bucurați-vă de lux la un preț minunat

Și mai mult, v-am pregătit o serie de ofere și reduceri pentru a vă mulțumi de loialitatea dvs. Veți primi în mod regulat newsletter-uri de la noi, cu surprize plăcute de reducere la ceasurile de marcă, parfumuri, produse cosmetice și bijuterii. Cu siguranță merită să vă abonați la newsletter-ul nostru. Pentru newsletter vă puteți abona aici.

OFERTE SPECIALE, REDUCERI ȘI NOUTĂȚI PE E-MAIL

Fii pe fază și urmărește reducerile curente.

 
Prin trimiterea datelor cu caracter personal sunteți de acord cu prelucrarea lor. În orice moment aveți dreptul să revocați acordul. Pentru mai multe detalii consultați politica noastră de confidențialitate.

Recomandăm:


Cupon de reduceri

Nu doriți să așteptați reducerea din newsletter? Atunci, cu siguranță cupoanele noastre de reducere o să vă mulțumească. Puteți profita de reduceri și puteți cumpăra produse la prețuri excelente imediat. De exemplu, puteți profita de o reducere de 10% la întregul portofoliu de ceasuri, o reducere de 5% la parfumuri, o reducere de 5% la produsele cosmetice și o reducere de 10% la bijuterii. Dacă vă place luxul adevărat, atunci, cu siguranță profitați de reducerea 15% la parfumurile de niche. Până la epuizarea stocurilor sau până la sfârșitul ofertei, puteți beneficia și de reducerea de 35 lei la produsele Pandora pentru cumpărături mai mari de 350 lei, reduceri de 90 lei la ceasurile Guess pentru cumpărături mai mari de 900 lei, reduceri de 18 lei la produse Wella Professionals pentru cumpărături mai mari de 180 lei sau reduceri de 45 lei la produsele Paco Rabanne pentru cumpărături mai mari de 450 lei. Sau doriți să încercați cât mai multe parfumuri la cel mai mic preț? Așadar, profitați de oferta 3 spray-uri cu transport gratuit.


1MPAND_ROCod: AF-1MPANDORARO 

1MGUESS_ROCod: AF-1MGUESSRO 

1MWELLA_ROCod: AF-1MWELLARO 

1MPACO_ROCod: AF-1MPACORO 

1MWAT_ROCod: AF-1MWARO 

1MPERF_ROCod: AF-1MPERO 

1MVLASY_ROCod: AF-1MCORO 

1MSPERKY_ROCod: AF-1MJERO 

1MODSTRIKY_ROCod: ESAN16 

1MNICHE_ROCod: AF-1MNICHERO 

Codul de reducere este valabil până pe 18. 4. 2021.


Competiție pentru Paco Rabanne 1 Million

1M-Paco_RO

Comanda cu numărul un milion înregistrează concursul pentru un premiu de lux. Acesta nu poate fi altceva decât parfumul Paco Rabanne 1 Million în varianta de 50 ml. Și care sunt regulile concursului? Foarte simple! Răspundeți la următoarea întrebare: Care este compoziția inimii parfumului?

Sugestii veți găsi pe pagina noastră. Răspunsurile dvs le puteți trimite folosind următorul formular.

Concursul se defasoara din 06.04.2021 pina la 18.04.2021.

Regulile-concursului.


Facem tot posibilul să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și să primim tot mai multe premii și certificate. Toate acestea pentru ca dvs., clienții noștri, să fiți siguri că cumpărați produse de la profesioniști adevărați.