REGULILE CONCURSULUI

Introducere – Regulile si conditiile concursului

 

1. Organizatorul si initiatorul concursului

Organizatorul si initiatorul concursului este BRASTY GROUP s.r.o , cu sediu social în str. Lipova 511/15, Praga 2, 120 00, numar de inregistrare 24276821, ce se regaseste în Registrul Comercial la Tribunalul Municipal din Praga, sectia C, numar de identificare 199911.

2. Perioada de desfasurare

Concursul se defasoara din ###datum#1.n.Y### pina la ###datum#t.n.Y###.

Concursul se defasoara din 1.12.2021 pina la 31.12.2022. 

3. Participantii la concurs

Participant la concurs poate fi orice persoana in vârstă de 18 ani care are domiciliul în Romania ( denumit în continuare " Participant " ). Din concurs sunt excluse persoane angajate ale companiei Brasty Group și  persoanele din familiile si apropiate acestora, conform articolului 116 din Legea nr . 40/1964 Codul Civil, dupa modificarile ulterioare. In cazul în care castigătorul este una din aceste persoane, aceasta va fi exclusa din competitie. De asemenea, premiul nu se va preda in cazul in care Brasty Group constata sau va avea suspiciuni justificate de comitere de frauda sau abateri din partea participantilor sau altor persoane care au ajutat in mod ilegal participantul respectiv pentru a obtine premiul, incalcand regulile concursului.

Brasty Group isi rezerva dreptul de a nu acorda Premiul în cazul în care, exista indoieli cu privire la veridicitatea datelor furnizate de catre Participant sau, în cazul incalcarii regulilor de concurs de catre participanti, sau orice act din partea participantilor, care ar fi contrar bunelor moravuri sau fair-play.

Castigatorul concursului poate fi doar un singur participant care indeplineste toate conditiile acestui concurs si criteriile necesare pentru castigator.

4.  Principiul concursului si obtinerea premiului.

Principiul acestui concurs se bazeaza pe un concurs de cunostinte competitive cu tragere la sorti, unde castiga raspunsurile corecte, care au fost trimise la organizatorul concursului. La intrebarea din concurs se poate raspunde numai prin completarea formularului online la adresa www.brasty.ro

La intrebarea din concurs puteti gasi raspunsul accesand site-ul www.brasty.ro

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator:

Hugo Boss Boss No.6 Bottled Set VI.

 

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.1.2022. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului. Daca castigatorul nu intra in posesia coletului trimis prin curier, si coletul cu premiul va fi returnat companiei Brasty Group, acesta pierde dreptul asupra premiului.

5. Drepturile si obligatiile Brasty Group

Compania Brasty Group isi rezerva dreptul de a decide toate aspectele referitoare la acest concurs si de a modifica aceste reguli in orice moment, sa suspende sau sa anuleze concursul. Brasty Group, de asemenea are dreptul, in cazul in care constata nerespectarea conditiilor concursului, de nu oferi premiul fara drept de contestatie. Premiile puse in concurs nu pot fi platite in bani. Premiile necolectate apartin de drept companiei Brasty Group.

6. Drepturile concurentului

Participantul este de acord sa furnizeze numele, adresa completa, e-mail, numar de telefon companiei Brasty Group, pentru a lua parte la tragerea la sorti si posibilitatea de castiga premiul. Compania Brasty Group, de asemenea, are dreptul in continuare de a prelucra datele cu caracter personal in scopuri comerciale si de marketing, pentru o perioada de doi ani de la furnizarea acestora. In plus concurentul este de acord sa fie informat de compania Brasty Group ( in principal sub forma de comunicare comerciala), cu privire la serviciile si produsele acestuia, precum si produsele si serviciilor partenerilor terti   in relatie contractuala cu compania Brasty Group, folosind informatiile de contact ale participantului si anume adresa de email sau alte date ale acestuia. Participantul este de acord, de asemenea, ca Brasty Group sa prelucreze datele cu caracter personal si alte informatii in scopurile de mai sus si in conformitate cu legea. Datele cu carcter personal vor fi prelucrate in mod automat sau manual. Participantul se poate retrage in orice moment si datele cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare. Furnizarea informatiilor cu caracter personal este la alegere libera, gratuit prin intermediul telefonului sau prin emai. Prelucrarea acestor date se va incheia intr-un termen rezonabil, ceea ce corespunde cu posibilitatea resurselor tehnice si administrative. In cazul in care un participant se retrage din concurs inainte de a lua sfarsit, nu este posibila castigarea premiului. Participantul are dreptul la informare cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal. Daca participantul intampina probleme ce reprezinta incalcarea vietii private si personale, care implica prelucrarea datelor cu caracter personal, acesta poate cere companiei Brasty Group explicatii conform legii ( blocare, corectare, completare sau lichidare). Concurentul are dreptul de a contacta Biroul pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

7. Responsabilitate

Brasty Group nu are alte obligatii catre participantii concursului, cu exceptia celor specificate in aceste reguli si conditiile cu privire la concurs.

8. Publicarea regulilor si conditiilor concursului

Aceste reguli si conditii sunt disponibile pe toata durata concursului pe pagina www.brasty.ro

Prin participarea la acest concurs, va dati acordul de respectare a acestor reguli si conditii.