Cum alegeți un cadou pentru nuntași?

Cum alegeți un cadou pentru nuntași?

Vrei să dai socrilor și părinților tăi un dar frumos? Acest gest delicat devine o nouă tradiție. Este frumos să mulțumim părinților pentru îngrijirea lor și timpul în care v-au dedicat. Ce-i va face fericiți?

Cadouri pentru martori și domnișoare de onoare

Cineva poate spune că nu este necesar să alegem cadouri pentru martori și domnișoare de onoare La urma urmei, nunta este ziua mirilor. Pe de altă parte, unii martori sunt atât de utili în organizarea nunții că merită o mică mulțumire. Cu un gest simplu și ceva simbolic le arăți că ajutorul și sprijinul lor au fost importante pentru dvs. Nu trebuie să le oferiți nimic grozav. Mai important este să le oferim o mică bucurie.

Unii miri decid să  dăruiască martorilor un obiect vestimentar, alții aleg un mic cadou drăguț. Ce dăruiți cel mai adesea?

Diferitele magazine și magazine de nunți cu articole amuzante includ, de exemplu, deschizătorul de sticle "Best Witness" pentru bărbați și o oglindă de nuntă pentru doamne.

Ce altceva puteți dărui? De exemplu, o mică bijuterie pentru amintire - brățări pentru martori și domnișoare de onoare, un colier de argint, un parfum plăcut proaspăt, un mic pachet cadou cu produse cosmetice naturale de păr, un pachet de produse naturale de baie, bomboane de nunta, o mini-șampanie, o plăcuță plată amuzantă, un breloc pentru chei sau o cană personalizată...

Să le mulțumim părinților

Dăruiește părinților tăi ceva simbolic, un memorial al zilei importante și cât de mult au contribuit la ea. Plăcile sau alte articole de mulțumire sunt adesea un cadou draguț, precum și o cutie de cadou de nunta de lux. Puteți de asemenea dărui ceasuri cu dedicație, de la aceeași marcă - un ceas pentru doamne pentru mama ta și un ceas pentru bărbați pentru tată. Cu siguranță este bine să daruiți ceva ce va rămâne in memoria părinților, ceva care va dura. Ceasurile de mână sunt ideale pentru acest lucru. Și ce poți să scrii pe ele? Data nunții tale, numele tău și, desigur, o mulțumire din inimă.

Modul în care mulțumiți va depinde de voi. Uneori este scris numai "Mulțumesc pentru tot" sau "Vă mulțumesc că ați crescut bărbatul viselor mele". Aveți timp să vă gândiți la ceva distractiv sau metaforic. Înainte de a începe, totuși, gândiți-vă la ceasul și dimensiunea sa, și unde va fi dedicația.

Mini cadouri pentru oaspeții nunții

Acestea sunt în majoritate bomboane de ciocolată, turte dulce cu monograme de mireasă sau alte obiecte mici pe care oaspeții de nuntă le vor găsi pe masa lor de nuntă. Poate fi și o etichetă cu numele,  făcută din ciocolată. Uneori se pot dărui sticle de sampanie sau vinuri în miniatură, ștampile de nuntă cu monogramă, etichete, marmeladă de casă, creioane de nuntă, săculețe cu migdale trase în ciocolată, ornamente mici din sticlă făcute manual, lumânări parfumate, săpunuri personalizate,etc. Dar încercați să păstrați stilul general al nunții.

Miere sau turte dulci, precum si farfurii vopsite, ar fi grozave pentru o nuntă traditională rurală. 

Pentru nunta stil Boho cadoul pentru oaspeții de nuntă ar trebui să fie puțin relaxat și natural - de exemplu, un creion de nunta din lemn, un captator de vis lucrat manual, o batistă parfumată sau o ceară albă de lumanari într-un sfeșnic original.

Și, bineînțeles, puteți adăuga o dedicație amuzantă la mulțumirile pentru participare. Cele patru cuvinte "vă mulțumesc pentru participarea dvs." sunt probabil suficiente pentru a vă lua la revedere, dar vă mulțumesc într-o formă ușor diferită și amuzantă, poate adăuga puțină atenție oaspeților de nuntă și puteți vedea cât de ușor pot stârni un zâmbet pe fața lor. Iar despre asta este vorba, despre zâmbetele, bucuria și bunăstarea pe care o zi atât de importantă trebuie să creeze.

Bucurați-vă de ziua de nuntă cu oamenii pe care îi iubiți cu adevărat și care vor fi bucuroși să participe la acest eveniment. Numai atunci nunta ta va fi magica!