Calvin Klein Euphoria Gold 50 ml

Eau de Parfum femei

Marcă: Calvin Klein Colecția: Euphoria Gold
Cod: 76773

Eau de Parfum Euphoria Gold marca Calvin Klein a fost conceput special femei. Flaconul conține 50 ml de parfum original.

 

nu se află în stoc

Descriere Calvin Klein Euphoria Gold

În 2014, Calvin Klein, lansează pe piaţă, două parfumuri, Euphoria Gold, care vă duce într-o lume a bogăției, a luxului, în care eleganţa şi stilul original, merg mană-n mână. Calvin Klein Euphoria, de data această este prins în momentele ei de strălucire - sub forma parfumului Euphoria Gold, care conţine un miros fructat-floral, plin de fineţe unică şi un spirit senzual strălucitor. Parfumul se deschide cu tonuri însorite de caise, tonuri de aur kumquatu și mandarine suculente, care aduc un sentiment de căldură strălucitoare.

Inima parfumului înfloreşte prin narcis, gardenii proaspete și printr-un gram de miere aurie. Căldurosul şi seducătorul paciuli alb, se amestecă cu lemnul de santal şi mosc, apoi creează baza fină a parfumului. Întreaga compoziție este purtată într-un spirit oriental, cu un conţinut bogat, nuanțe suculente și gusturi delicioase.

Parfumul este jucăuş, adâncește sentimentele de bucurie și vă farmecă zâmbetul pe faţă. Acest parfum unic este potrivit pentru femeile exigente care nu se mulţumesc cu puţin. Recipientul Calvin Klein Euphoria Gold, este îmbrăcat în aur, care luminează formele elegante ale sticlei iconice Euphoria, prin fermecătoarea atingere aurită.

Acest design de lux, va deveni mândria dumneavoastră, avându-l pe raftul cu parfumuri. Recipientul aurit simbolizează aroma caldă, iar atunci când îl deschideți, prima dată, simţiţi aroma delicată de miere. În cazul acesta, sticla corespunde perfect cu conținutul recipientului.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Hlava

Note varf

caisă, kumquat, mandarină 

Srdce

Note ascunse

gardenie, miere, narcisă 

Základ

Note baza

lemn de santal, mosc, patchouli 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Calvin Klein Euphoria Gold Eau de Parfum femei 50 ml

Variante Calvin Klein Euphoria Gold

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up