Calvin Klein Euphoria Gold Men 100 ml

Eau de Toilette bărbați

Marcă: Calvin Klein Colecția: Euphoria Gold Men
Cod: 76774

Eau de Toilette Euphoria Gold Men marca Calvin Klein a fost conceput special bărbați. Flaconul conține 100 ml de parfum original.

 

nu se află în stoc

Descriere Calvin Klein Euphoria Gold Men

În 2014, Calvin Klein, lansează pe piaţă, două parfumuri, Euphoria Gold, care vă duce într-o lume a bogăției, a luxului, în care eleganţa şi stilul original, merg mană-n mână. Calvin Klein Euphoria Men, de data aceasta este prins în cele mai mari momente de strălucire, – motivul fiind parfumul Euphoria Gold, care conţine un miros oriental fougere. Aparenţa virilă și atingerea Euphoria Men Gold, dă un miros foarte seducator cu o senzualitate fascinantă.

Parfumul se deschide prin revigorarea prospețimii ghimbirului picant, subliniat de atingerea sofisticată a lămâii. Inima este captivată de un un călduros amestec aromat de coajă de scorţişoară, cu note fascinante de busuioc și miere. Baza este formată din chihlimbar misterios, care este completat de patchouli și vanilie, pentru o impresie intensă și de durată.

Parfumul este perfect pentru bărbatul care iubește exprimarea intensa a sentimentelor sale, dar și pentru bărbatul care vrea să fie un magnet perfect pentru multe femei. Recipientul îşi păstrează linia și conturul parfumului clasic, dar este îmbrăcat într-o gamă cromatică sofisticată, de aur, bronz și negru. Lucrarea elegantă este plină de bogăție esențială.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Hlava

Note varf

ghimbir, lămâie 

Srdce

Note ascunse

busuioc, miere, scorţişoară 

Základ

Note baza

ambră, patchouli, vanilie 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Calvin Klein Euphoria Gold Men Eau de Toilette bărbați 100 ml

Variante Calvin Klein Euphoria Gold Men

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up