Cartier Délices de Cartier Edition Limitee 50 ml

Eau de Parfum femei

Cod: 2662

Eau de Parfum Délices de Cartier Edition Limitee marca Cartier a fost conceput special femei. Flaconul conține 50 ml de parfum original.

nu se află în stoc

Descriere Cartier Délices de Cartier Edition Limitee

Parfumul Cartier Delices Limited Edition, este un parfum pentru femei, proaspăt și delicat, cald și senzual, cu aromă de iasomie. Femeile capricioase și dornice îi cedează foarte ușor. Parfumul Cartier Delices Limited Edition, este ca un cocktail proaspăt sclipitor, combinat cu senzualitatea aromelor jucăușe, este ostentativ, delicat, vibrând parcă tonuri angelice.

Parfumul Cartier Delices Limited Edition este rafinat și irezistibil, dar puternic pentru cei care îi cedează. Fin, dar intensiv, dulce, cu aromă de cireșe ușor înghețate, ne tentează prin nuanțele de bergamot și piper roz. Inima parfumului este luminată de aura culorilor florale.

Notele de bază ale parfumului de lux Cartier Delices Limited Edition, sunt prelucrate fin și senzual, iar din ele reflectă prospețime și liniștea ingredientelor prețioase, ceea ce este culminant pentru calitatea parfumului. Sticla nobila a parfumului pentru dame, este lucrată ingenios, în formă de bijuterie de culoare roșie clasică. Este o operă de artă și, de asemenea, o expresie know-how a brandului Cartier.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Hlava

Note varf

bergamot, cireaşă rece, piper roz 

Srdce

Note ascunse

iasomie Sambac, jasomie, jasomie roz 

Základ

Note baza

ambră, piersică albă 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Cartier Délices de Cartier Edition Limitee Eau de Parfum femei 50 ml

Variante Cartier Délices de Cartier Edition Limitee

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up