Cartier Eau de Cartier Goutte de Rose 200 ml

Eau de Toilette femei

Cod: 2694

Eau de Toilette Eau de Cartier Goutte de Rose marca Cartier a fost conceput special femei. Flaconul conține 200 ml de parfum original.

 

nu se află în stoc

Descriere Cartier Eau de Cartier Goutte de Rose

Parfumul Cartier Eau De Cartier Goutte De Rose, este un parfum floral seducător, pentru femei, care a fost lansat în 2013. Casa de modă, Cartier, a fost inspirat de o grădină plină de trandafiri înfloriţi. Trandafirii înfloriţi, au dat un miros unic, datorită frumuseţii şi a culorilor variate.

Parfumul Cartier Eau De Cartier Goutte De Rose, evocă mirosul de trandafiri culeşi proaspăt, pe care încă strălucesc picături de rouă a dimineţii, a unui stralucitor început de zi . Pentru acest parfum nu a fost nevoie să se amestece nici un alt fel de extract, deoarece mirosul de trandafir este unul dintre cele mai bune și mai atractive. La început, parfumul emană tonuri uşoare de trandafir singuratic, care mai apoi se răspândeşte grădina plină de trandafiri proaspeţi. Acest miros desăvârşit, curat,clar, al parfumului Cartier Eau De Cartier Goutte De Rose, vă încântă cu simplitate și prospețimea lui.

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Srdce

Note ascunse

 

Základ

Note baza

trandafir 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Cartier Eau de Cartier Goutte de Rose Eau de Toilette femei 200 ml

Variante Cartier Eau de Cartier Goutte de Rose

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up