Ce coafuri sunt în trend anul acesta pentru baluri? Alegeți în funcție de tipul feței

  • REVISTA ONLINE
  • Ce coafuri sunt în trend anul acesta pentru baluri? Alegeți în funcție de tipul feței

Ce coafuri sunt în trend anul acesta pentru baluri? Alegeți în funcție de tipul feței

Coafuri interesante pentru sezonul de baluri? Noi știm cum se fac! Citiți despre trendurile acestui an și cum să vă aranjați părul astfel încât să se potrivească formei feței. Anul acesta veți străluci pe ringul de dans.

Sezonul balurilor se apropie și știm cu toții faptul că nu numai ținuta sau machiajul sunt importante. Părul a fost întotdeauna considerat un aspect primordial pentru cei ce își doresc să arate bine. O coafură poate să ajute extrem de tare o ținută, sau poate să strice tot, în funcție de cât de reușită este.   

Ce coafuri sunt la modă anul acesta? Și care sunt cele potrivite pentru forma feței tale? Noi vă vom oferi câteva sfaturi prețioase!

Coafură după forma feței 

Forma feței este un factor foarte important în alegerea coafurii. Probabil aveți o coafură preferată cu care sunteți obișnuit/ă și pe care iubiți să o purtați. Dar poate că aceasta nu este potrivită pentru fața ovală sau pentru cea în formă de inimă, iar altă s-ar potrivi mult mai bine. Pe care să o alegeți?

  • Fața ovală - Emma Watson, Blake Lively 

Dacă fața dvs. este ovală, sunteți un/o norocos/ă - vi se potrivește orice stil. Fața este simetrică și astfel că nu este nevoie să ascundeți sau să scoți în evidență nicio parte din ea. De exemplu, puteți încerca să aplicați extensii pentru a lungi părul sau să purtați cărarea pe mijloc, așa cum se poartă în ultimul timp.

  • Fața rotundă- Selena Gomez, Michelle Williams 

O puteți recunoaște prin faptul că lățimea și lungimea feței este aproape aceeași. Pomeții sunt largi și bărbia este rotunjită. Fața rotundă trebuie să fie extinsă optic, așa că cel mai bine este ca părul să fie liber, despărțit în laterale. Dacă mai doriți o coadă sau un coc, lăsați câteva șuvițe desfăcute în jurul capului. Fețele rotunde arată foarte bine cu breton. Uitați imediat de părul creț. Dacă doriți niște onduleuri, acestea trebuie făcute sub nivelul urechii. 

  • Fața în formă de inimă - Reese Witherspoon, Scarlett Johanson 

Fața dvs. are forma unui triunghi, cu fruntea mai largă, maxilarul îngust și bărbia ascuțită? Făceți-vă pe un breton care acoperă fruntea proeminentă și vă oferă feței echilibrul potrivit. Coafurile scurte vi se vor potrivi.

  • Fața pătrată - Olivia Wilde, Diane Kruger 

Maxilarul proeminent și fruntea lată tau nevoie să fie puțin îndulcite. Asigurați-vă că alegeți buclele, părul drept vă va accentua caracteristicile. Uitați de bretonele tăiate drept sau de despărțirea părului la mijloc. Ideale vor fi buclele care îngustează fața în zona bărbiei. Nu vă îndreptați părul și alegeți coafuri mai voluminoase și mai aerisite.

Acum putem privi către trendurile de anul acesta în materie de coafuri:

Accesorii de păr  

Acestea vor fi întotdeauna apreciate și adaugate în păr pentru un efect mai extravagant. Chiar și un simplu coc poate fi îmbunătățit cu niște clame care să completeze aspectul general. Acestea pot fi strălucitoare, cu pietre aplicate, sau în diferite forme interesante.

Flori 

Un alt mod prin care să vă transformați coafura este să adaugați niște flori. Indiferent că sunt naturale sau artificiale, acestea vor adaugă un strop de romantism și vor completa perfect o ținută monocromă. Cu flori în păr, veți obține o frumusețe eterică care nu are competiție. Florile se potrivesc atât coafurilor mai legere, cât și celor foarte lucrate și sunt din nou purtate în zilele noastre. Acestea pot fi combinate cu diferite împletituri, bucle sau chiar nu o coroniță.

Minimalism 

Dacă nu vă încântă decorațiile îndrăznețe, minimalismul s-ar putea să fie pe gustul dvs. Acest stil accentuează frumusețea distinctivă a fiecăruia ce nu este umbrită de diferite detalii inutile. Puteți alege să lăsați părul liber, într-o formă cât mai lejere la care să adăugați maxim o agrafa simplă aurie. O asfel de coafură permite un machiaj mai complex și lasă loc bijuteriilor să preia toată atenția.

Coc 

Părul se poartă prins de secole și este un trend ce nu va înceta niciodată, cel mai probabil. Anul acesta nu este o excepție, însă cocul perfect aranjat a fost înlocuit de unul mai lejer din care pot cădea câteva fire mai rebele.

Funde și panglici 

Cel mai recent trend este dezvăluit la final. Dacă doriți să demonstrați că sunteți la curent cu ultimele noutăți, puneți-vă în păr o fundă de satin sau o panglică de catifea.  Nu vă sfiiți să le asortați și cu alte accesorii la fel de interesante.

Asigurați-vă întotdeauna că părul dvs. nu este gras. Pentru o mai bună durabilitate, pulverizați ușor părul cu spray de păr și fixați șuvițele neliniștite cu gel de păr.

Vă urăm să vă distrați cât mai frumos în sezonul balurilor de anul acesta!