Ce flori să dăruim în funcție de zodie?

Ce flori să dăruim în funcție de zodie?

Florile sunt considerate cadoul ideal pentru orice femeie. Sunt potrivite pentru orice ocazie și, în unele cazuri sunt esențiale, mai ales când vine vorba de sărbătorirea unui eveniment important, cum ar fi absolvirea. În general, femeile preferă un anumit tip de flori. Dacă doriți să fiți pe plac și să nu dezamăgiți, atunci vă poate fi de folos să alegeți compoziția buchetului în funcție de semnul zodiacal deoarece acesta va cuceri prin parfumul sau culoarea preferată. Deci, care sunt florile preferate în funcție de zodie?

Berbec (21.3.-20.4.)

Berbecii sunt, de obicei foarte energici și preferă culorile și parfumurile puternice. Pentru acesastă zodie sunt potrivite florile mari, cu petale pătrunzătoare. Se potrivesc trandafirii, lalelele sau bujorii, adică flori mari colorate cu aromă narcotică, completate de flori mici colorate. Foarte des, caprifoiul este asociat cu această zodie. 

Taur (21.4.-21.5.)

Persoanele născute sub semnul unui taur sunt vesele, prietenoase și comunicative. Pentru această zodie florile ar trebui să fie legate într-un buchet rotund colorat în care parfumurile individuale sunt îmbinate plăcut și mai puțin pronunțat, fără o dominare evidentă. Prin urmare, alegerea ar trebui să se concentreze pe flori mai mici, cum ar fi trandafiri mici, narcise, margarete sau violete.

Gemeni (22.5.-21.6.)

Ca unui artist foarte vesel, femeilor din zodia gemeni le plac florile mici cu parfumuri delicate și nuanțe pale. Ideal pentru ele sunt crini, lăcrămioare sau garoafe asortate cu flori de câmpie. Buchetele pentru femeile gemeni însă ar trebui să fie variate sau asortate în culori deschise pastelate.

Rac (22.6.-22.7.)

Femeile din zodia rac sunt foarte sensibile și romantice și de aceea preferă florile de culoare roșie, roz și violet. În ceea ce privește mirosul, vei câștiga o femeie rac cu nuanțe strălucitoare de trandafiri, iriși sau bujori. Buchetul trebuie apoi completat cu nuanțe de gri sau alb, de aceea este indicat să-l combinați de exemplu cu crini.

Leu (23.7.-22.8.)

Pentru femeile din zodia leu care sunt cu o personalitate puternică și energice, se potrivesc buchetele cu flori mari dominante, precum gerbere de diferite culori, crizanteme, orhidee și, mai presus de toate, floarea-soarelui.

Fecioara (23.8.-22.9.)

Fecioarele sunt foarte atente la detaliu, iubesc liniștea și pacea. Astfel că cele mai potrivite sunt buchetele cu flori mici și fine în nuanțe pale. Buchetul fecioarei ar trebui să fie compus din lavandă, flori de nu-mă-uita, hortensie sau trandafiri mici, foarte aromat și modest.

Balanță (23.9.-23.10.)

La fel ca și femeile rac, balanțele sunt foarte romantice. Pentru ele este ideal să alegeți flori mai mici, de nuanțe subtile, cum ar fi trandafiri roz, hortensii, camelii sau crini albi.

Scorpion (24.10.-22.11)

Florile pentru femeile pline de pasiune și cu intelect pronunțat din zodia scorpion ar trebui să fie de culori închise pronunțate - roșu, portocaliu sau galben. În buchet se potrivesc cu siguranță trandafiri sau orhidee.

Săgetător (23.11.-21.12)

Femeile săgetător sunt puternice și independente astfel că adoră florile care sunt ușor de întreținut și de lungă durată. Vei reuși să le cucerești cu buchete simple de flori colorate, mari, cum ar fi trandafiri sau garoafe. 

Capricorn (22.12.-20.1.)

Femeile din zodia capricorn sunt calme și de încredere, astfel că preferă nuanțele calde de roșu și maro combinate cu albul pur. Un buchet adecvat trebuie să conțină elemente lemnoase naturale asortate cu flori de mușcate,cale, crin sau ciclamen.

Vărsător (21.1.-20.2.)

Pentru femeile din zodia vărsător sunt potrivite florile colorate cu petale dominante mai mari. Buchetul trebuie să fie format din tulpini alungite de gladiole colorate, azalee sau orhidee și cele mai potrivite culori să fie violet și albastru.

Pești (21.2.-20.3.)

Femeile din zodia pești sunt timide și închise, astfel că preferă cel mai mult buchetele în nuanțe de albastru și verde. Sunt potrivite și freziile sau daliile. 


Fiecare buchet pregătit în acest fel are propria sa aromă unică, care va fi pe placul fiecărei zodii. Acest lucru vă poate ghida și în alegerea parfumului potrivit cu arome florale (cum ar fi Chloe sau Chanel), care va completa cadoul și mai frumos.