Ce sunt parfumurile niche?

Ce sunt parfumurile niche?

Cuvântul "niche" are originea franceză și înseamnă "nișă". Dar ce vă imaginați sub parfumuri de niche? Lux exclusiv , un nou hit, o surpriză interesantă sau ceva complet simplu și inutil de exagerat? Citiți despre ele în articolul nostru.

Parfumurile de nișă sunt remarcabile prin procesul lor de producție elaborat, care provine dintr-o veche tradiție de parfumerie. Producția unui singur parfum poate dura zeci de ani. Nu este o producție de masă. Acest tip de parfum este adesea creat în case de parfum mai mici, care au existat de secole, iar secretul lor este transmis din generație în generație. Sună ca o societate secretă a parfumeriilor. Și nu suntem departe de adevăr. Secretul parfumurilor de nișă este bine păstrat.

Între parfumul clasic și parfumul de niche, există o mare diferență (și nu doar prețul). Fiecare parfum de damă de acest fel va arăta ca și cum ar fi fost făcut special pentru tine.

Aceasta durează mai mult decât alte parfumuri, iar aroma este tentantă și intensă. Este produs din ingrediente extrem de înalte și din ingrediente rare din diferite părți ale lumii. De multe ori întâlniți și ingrediente neașteptate cum ar fi praful de pușcă sau absintul. Scump, luxos, creativ, de înaltă calitate, iubit printre celebritățile lumii și îngrijit cu atenție în flacoane din sticlă care vă vor atrage imediat atenția. Nu vom exagera dacă numim aceste parfumuri o adevărată capodoperă.

Poate că nu veți găsi niciodată secretul lor, dar veți rămâne fascinata de magia lor. Vestea bună este că puteți parcurge parțial această lume, devenind parte a elitei. Visezi la un parfum care este original și aduce cu tine povestea ta?

Căutați mărci cum ar fi Amouage, Escentric Molecules, Parfums de Marly, Acque di Parma sau Serge Lutens. De exemplu, brandul popular Amouge produce cele mai neobișnuite, dar foarte sofisticate arome.

Nu le găsiți în parfumul clasic, dar la unele magazine online este posibil. Vă puteți bucura de ele chiar la noi. Magazinul nostru vă va oferi câteva opțiuni, deci dacă nu știți ce doriți pentru ziua de naștere, parfumul de lux din flaconul artistic ar putea fi cu ușurință răspunsul dvs. perfect ...

Obțineți unica bijuterie și deveniți strălucitoare.