Parfumurile Chloé - eleganță și delicatețe

Parfumurile Chloé - eleganță și delicatețe

Parfumurile sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Unul este folosit pentru purtare zilnică, altul este potrivit pentru evenimente mai oficiale sau de seară. Alegerea parfumului este absolut esențială pentru a completa ținuta și pentru a exprima personalitatea femeii.

Nu numai împrejurimile ar trebui să aibă mirosuri plăcute, ci și noi. Parfumul ar trebui să se potrivească cu femeia care îl poartă, să o completeze și să o caracterizeze. Ar trebui să fie distinct și specific, dar nu ar trebui să irite celulele olfactive și să nu fie incomod. Și tocmai bine, aceste caracteristici se regăsesc la parfumurile Chloé.

Istoria Chloé sau cum a început totul de la colecții de modă și îmbrăcăminte

Brandul Chloé a fost fondat în anii '50 de designerul Gaby Aghion. Gaby Aghion provine din Egipt, dar în 1945 s-a mutat în Franța și a început să lucreze la o nouă colecție de modă. Scopul acestei colecții a fost de a elibera moda de austeritatea și rigiditatea ce în acea perioadă dominau Franța.

Gaby Aghion și-a unit forțele cu partenerul de afaceri Jaxques Lenior pentru a lansa împreună șase rochii diferite, de bumbac fin, pe care le-au vândut în principal în magazin. Drept urmare, Chloé a fost disponibil pentru toată lumea și a fost potrivit pentru purtarea de zi cu zi.

Gaby și-a proiectat prima colecție de modă într-un stil confortabil, ușor și simplu. Prin urmare, hainele propuse erau aerisite, urmăreau formele corpului unei femei și se așezau bine. La proiectare, Gaby a acordat o atenție deosebită tandreții și feminității, de aici și numele mărcii. După o lungă perioadă de timp de gândire, ea și partenerul său de afaceri au decis să dea brandului un nume feminin, blând și delicat: Chloé.

Prima colecție a fost lansată oficial în Café de Flore în 1956 și a câștigat o popularitate uriașă aproape imediat. Brandul a crescut, iar produsele erau din ce în ce mai apreciate. Prin urmare, fondatoarea Chloé Gaby Aghion a deschis ușile brandului în anii 1960 și 1970 și a început să ofere oportunități de realizare tinerelor talente.  

Înainte de moartea ei, în 2014, Gaby Aghion a declarat că s-a inspirat pentru colecțiile Chloé din împrejurimi și din experiențele sale, în special din apusuri și răsărituri de soare, sentimente și iubiri trăite și din momentele petrecute pe șa.

Karl Lagerfeld și primul parfum pentru femei 

Karl Lagerfeld s-a alăturat Chloé datorită oportunităților pentru tinerii talentați. Acest lucru s-a întâmplat în 1966, iar în anii următori a devenit celebru și s-a extins în multe țări din întreaga lume. A conceput nu numai colecții de haine frumoase și originale pentru femei, dar a adus și primul parfum Chloé. A fost parfumul Chloé for Women, lansat în 1975, care s-a vândut foarte bine și este un succes și astăzi.  

În perioada în care Karl Lagerfeld lucra cu brandul de renume mondial, Chloé, femei celebre precum Brigitte Bardot, o cunoscută actriță de film și Jackie Kennedy, soția președintelui Kennedy, utilizau și apreciau produsele brandului, fie ele haine sau parfum. Karl Lagerfeld și-a încheiat cooperarea cu Chloé după 17 ani și a început să lucreze la marca concurentă Chanel.

Cumpărarea Chloé de către un holding

În 1985, marca a fost cumpărată de un mare holding, o companie de cumpărare/vânzare a mărfurilor de lux, Richemont Group. Acest lucru deschide noi oportunități pentru brand și aduce, în continuare, promovare, faimă și extindere. Cunoscute nu sunt doar colecțiile de modă, ci și parfumurile proaspete și senzuale.

Tendințele mărcilor în secolul XXI

Tot în secolul XXI, notorietatea brandului crește, iar colecțiile de modă și parfumurile sale sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai populare. Milioane de femei apreciază parfumurile și produsele pentru femei Chloé. Printre acestea se numără modelul Lou Dillon și actrița americană Natalie Portman.

Din 2005, brandul francez a început să fie condus de Paulo Melim Andersson, un designer și profesor suedez, acesta aducând un stil distinctiv și modern lui Chloé. După această perioadă,  conducerea a fost preluată de Hannah MacGibbon, care a lansat un nou parfum pentru femei și o altă colecție.

Chiar și astăzi, senzualitatea, rafinamentul feminin și lejeritatea brandului sunt iubite de milioane de femei din întreaga lume, iar brandul și-a câștigat pe bună dreptate un loc în fruntea lumii modei.

Parfumurile Chloé pentru femei și trăsăturile lor caracteristice

Fiecare parfum de la celebrul brand Chloé este diferit, dar au un lucru în comun. Sunt nobile, delicate, revigorante, puternice și irezistibile. Ele adaugă farmec și încredere femeilor care le poartă.

Parfumurile Chloé sunt, în general, floral-lemnoase. Adesea, se regasesc tonuri orientale și de vanilie în aromele acestora.

Parfumurile pentru femei Chloé sunt perfecte atât pentru femeile romantice, cât și pentru managerii încrezători. Ele se vor adapta la purtătoarea lor, aceasta putând fi romantică, visătoare, grijulie, tandră sau fără griji. Parfumurile Chloé subliniază frumusețea și completează aspectul. Transformă orice femeie într-o regină. 

Pe scurt, parfumurile Chloé sunt senzuale, feminine și se potrivesc cu orice ocazie. Vă vor face regina unei petreceri sau a unui bal, dar le puteți folosi și pentru purtarea zilnică.

Cele mai populare parfumuri Chloé  

Chloé Nomade, Chloé L’Eau, Chloé Love Story și bineînțeles iconicul Chloé Chloé sunt printre cele mai populare parfumuri ale mărcii franceze.


Poate cel mai vândut și cel mai popular este parfumul pentru femei Chloé Chloé. El excelează în senzualitate, eleganță și imaginație. Subliniază sufletul romantic și tandru al purtătorului său. Se decrie ca având preponderent tonuri florale, la bază găsindu-se magnolie, trandafir și lăcrămioare. Acest parfum este pe piață încă din 2008 și este foarte popular, iar multe femei îl poartă în mod repetat și nu permit ca Chloé Chloé să lipsească dintre parfumurile pe care le au pe raft.

Un alt parfum iconic al acestui brand francez este Chloé Love Story. Lansat în 2014, cel mai popular parfum pentru femei al acestui brand este disponibil și acum. Inspirat de o poveste de dragoste din Paris, Love Story evidențiază seducția și senzualitatea unei femei. Aroma este de flori distinctive, tonuri fructate și este proaspătă și pură. La bază se găsesc coacăza neagră, piersica, trandafirul, iasomia și portocalul. Parfumul Chloé Love Story subliniază nu numai senzualitatea, dar și eleganța feminină, romantismul și delicatețea.

Fratele mult mai tânăr a parfumurilor de mai sus este Chloé Nomade, care a fost lansat în 2018. Imaginea acestui parfum feminin a devenit actrița Ariane Labed. Parfumul este blând, floral, inspiră libertate și încurajează descoperirea lumii din jurul nostru. La baza acestui parfum este frezia ce aduce o aromă florală delicată. Printre notele de vârf ale acestui parfum de damă se află corcodușele, care completează și susțin tandrețea lui Nomade. Acest parfum tânăr si modern are și un flacon foarte original inspirat din colectia Chloé Drew.


Căutând
Căutând
up