Chloé See by Chloé Eau Fraiche 50 ml

Chloé See by Chloé Eau Fraiche 50 ml

Eau de Toilette femei

Eau de Toilette See by Chloé Eau Fraiche marca Chloé a fost conceput special femei. Flaconul conține 50 ml de parfum original.

 

nu se află în stoc

  • Note varf floare de măr

  • Note ascunse jasomie, zambilă de apă

  • Note baza vetiver

Descriere Chloé See by Chloé Eau Fraiche

În anul 2014 casa de modă Chloe lansează un parfum minunat, numit Chloé See by Chloé Eau Fraiche, care este o versiune mai ușoară a parfumului clasic Chloé See by Chloé din anul 2012. See by Chloé Eau Fraiche este un nou parfum răcoritor și poetic, care evocă prospețimea florilor îmbobocite. Autorul parfumului este celebrul Michel Almairac, parfum introdus în perioada de glorie a modernității.

Tonurile poetice de zambile, se amestecă cu florile de măr și iasomie. Notele de bază sofisticate de vetiver oferă personalitate și caracter. Aceste tonuri proaspete ascund baza senzuală cu o compoziție elegantă.

Culoarea delicată, roz, de la baza flaconului, este luminată de reflecții plăcute, în timp ce sticla transparentă descoperă ușor mirosul parfumului. Parfumul este foarte delicat și feminin. Evocă plimbările plăcute de primăvară pe străzile Parisului.

Întruchipează senzualitatea și este simbolul prospețimii care mângâie simțurile atinse de florile acvatice, care trezesc în dumneavoastră o stare de primăvară. Această compoziție de tonuri fine, este potrivită pentru a vă începe ziua. Bucurați-vă de farmecul acoperit de masca petalelor din parfumul Chloé See by Chloé Eau Fraiche, care va sublinia frumusețea dumneavoastră naturală și încântă totul din jurul vostru.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Părerea clienților noștri

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul Închide formularul

Introduceti evaluarea produsului Chloé See by Chloé Eau Fraiche Eau de Toilette femei 50 ml

Evaluarea dvs:

Variante Chloé See by Chloé Eau Fraiche