Coafuri la modă în 2018, nu numai la locul de muncă

Coafuri la modă în 2018, nu numai la locul de muncă

Purtați tot timpul părul liber, desfăcut, sau strâns în coadă? Este nevoie de o schimbare! Treziți-vă cu cel puțin câteva minute mai devreme și acordați atenție părului. Suficient să știți doar câteva trucuri simple și veți arăta și simți ca o zeiță. Inspiră-te din cele mai trendy stiluri de aranjare a părului.

Of! La naiba cu alarma. Atât de repede să te trezești, să te speli pe dinți, pe fața, să te îmbraci, să te machiezi, de pieptănat și aranjat părul (nu mai am timp), și probabil micul dejun o să-l iau la locul de muncă… Diminețile voastre arată exact așa?

Credem că dacă mai trebuie să pregătești și copii pentru școală, ai într-adevăr doar câteva minute pentru a te aranja. Dar trebuie doar să înveți să te trezești mai devreme, doar cu un sfert de oră și diminețile tale vor fi mult mai liniștite, mai plăcute și mai frumoase.

Vă vom arăta ce coafuri puteți face dimineața în maximum 15 minute. Și nu numai că vi se vor potrivi, ci vă veți simți minunat cu părul aranjat. Chiar și în 2018 "se poartă" cocurile, părul împletit în coadă, coronițe, bentițe și cleme. Alegeți…

Cleme/Agrafe

Clemele și agrafele sunt un ajutor excelent în lupta cu părul dezordonat sau cu o codă ciufulită pe toate laturile. Când știi că le găsești ascunse în sertarul din baie, poți fi convinsă că poți realiza o coafură perfect elegantă în 2 minute. Încercați să:

  • Pieptănați-vă părul spre spate, pe fiecare parte a capului, pentru a separa firul de păr (mai gros sau chiar mai subțire) și prindeți-l în spate. Ultimele hit-uri includ cleme de forme geometrice.
  • Fă-ți un coc clasic ciufulit și decorează-l cu o agrafă. Indiferent dacă îl fixați din față, sau din spate, acesta vă va ridica aspectul în înălțimi.
  • Decorați-vă părul prins în coadă! Dar nu-l fixați până la vârfuri... ci prindeți clema sau elasticul oriunde, în mijloc. Există, de asemenea și ornamente mici (cum ar fi floricele mici roz) încorporate pe toată lungimea părului prins.

Vreți să obțineți un efect întins perfect și fin? Luați o pastă lut de styling sau o ceară pentru a vă ajuta să obțineți efectul dorit. Acestea din urmă vor ajuta la coafarea oricărui tip de păr, fie el subțire și rar, fără ca cineva să observe.

Sfatul nostru: Atât clemele/agrafele de păr (înainte de utilizare) cât și coafura finală este bine să se pulverizeze cu un spray fixativ de păr. Toate ornamentele vor ține mult mai bine și coafura va rezista perfect pe tot parcursul zilei.

Coronițe, panglici, eșarfe

Foarte ușor și rapid dimineața veți putea face o coafură spectaculoasă cu o coroniță pe cap (o bandă elastică va fi cea mai bună pentru tine), panglică obișnuite de catifea sau o eșarfă colorată. Astfel vă ajustați cu efect și în mod corespunzător părul.

Bucle, peste tot unde te uiți…

În timp ce părul întins cu placa nu se mai poartă foarte mult astăzi, părul ondulat nu va ieși niciodată din modă… Cele mai populare sunt încă așa-numitele bucle de mare (părul ondulat ușor ca și valurile mării) care acționează uimitor de natural. Dar cum pot fi realizate când cea mai apropiată mare este la sute de km. depărtare? Simplu! Luați-vă doar un spray cu sare de mare

Părul împletit în coadă

Părul împletit în coadă nu mai este de mult doar pentru fetițe. Arată bine și la adolescente, mirese și mame cu copii mici. Și, după cum puteți vedea mai jos, puteți să împletiți și părul scurt

Un sfat de final: un miracol pe nume Olaplex

Aveți părul vopsit? Apoi amintiți-vă această formulă magică – "olaplex". Este un produs cosmetic unic care readuce viață si rezistență la orice păr tratat chimic. În timp ce balsamurile de păr și măștile de păr ajută firul de păr numai la suprafață, Olaplex pătrunde în miezul fiecărui fir de păr și regeneră structura chimică distorsionată. Bez použití silikonů i minerálních olejů. Fără silicon și uleiuri minerale. Datorită acestui aspect veți avea părul puternic și sănătos, cu o culoare strălucitoare.