Crăciunul în perioada covid-ului. Cum să vă bucurați de Crăciun la maximum?

  • REVISTA ONLINE
  • Crăciunul în perioada covid-ului. Cum să vă bucurați de Crăciun la maximum?

Reglementare aici, reglementare dincolo

Datorită interdicțiilor și reglementărilor în creștere treptată, este ușor să cedăm depresiilor. Incertitudinea cu privire la dezvoltarea bolii și schimbarea constantă a măsurilor umane asociate cu aceasta poate otrăvi o persoană foarte repede. Mai ales dacă aceste reglementări se aplică direct afacerii dvs. Nimănui nu îi place, unii sunt de acord cu restricțiile, alții se răzvrătesc. Covid-ul ne împarte cumva societatea.

Ne-am obișnuit cu faptul că astăzi putem face orice și că libertatea este dreptul nostru fundamental. Ei bine, evident am g. Nimănui nu-i place limitarea libertății și este foarte bine că putem lupta pentru ea și nu acceptăm orbește tot ceea ce supremul ne poruncește. Dar va trebui să o suportăm cumva. Nu putem influența lucrurile care ni se întâmplă adesea. Cu toate acestea, putem alege atitudinea cu care îi vom aborda. Abia atunci ne vom putea bucura de aceste zile dificile. Fiecare epidemie ca și război va trece în cele din urmă. Și vremurile mai rele ne vor învăța să apreciem cele bune care ne așteaptă cu siguranță. Acest lucru se aplică și sărbătorilor de Crăciun din acest an.

Mergeți la cumpărături de Crăciun online. Din timp!

Putem vorbi despre norocul pe care civilizația noastră „avansată” ne permite să rezolvăm o mulțime de lucruri online. Înțelegem că probabil sunteți un pic supărat să vă uitați permanent la computerul dvs, deoarece munca, studiile și divertismentul s-au mutat pe ecran. Totuși, datorită internetului, nu trebuie să ne limităm atât de mult viața. Și asta include cumpărăturile. Probabil anul acesta vom pierde aventura sub forma mulțimilor în mall-uri, cărând cumpărături uriașe și ascultând în continuu colinde de Crăciun, pe care nu le putem scoate din cap - dar putem cumpăra totul acasă în papuci și pijamale, frumos de la călduț.

Cumpărăturile de Crăciun online sunt confortabile, rapide și fără stres. Putem alege și vizualiza cu ușurință o mulțime de produse, putem compara prețurile din diferite magazine și putem citi recenziile produselor selectate. Dar toate acestea numai dacă începem cu ele în timp. Ca creaturi confortabile, obișnuiam să amânăm lucrurile în ultimul moment. Și astfel ni se pare că avem încă mult timp să alegem cadouri de Crăciun. Însă jumătate din națiune crede că, astfel, în noiembrie și decembrie, capacitatea de comandă a magazinelor electronice începe să crape. Ca să nu mai vorbim că transportatorii nu dețin sania magică a lui Moș Crăciun, așa că pur și simplu nu există nicio șansă de a livra toate comenzile până la Crăciun.

Pentru a evita stresul inutil și pentru a cumpăra cadouri dorite care îi vor face pe cei dragi cu adevărat fericiți, începeți să alegeți acum. Puteți fi sigur că veți reuși totul și vă puteți bucura de o perioadă pașnică înainte de Crăciun.

Cu ce cadou să-i mulțumești pe cei dragi?

Dacă sunteți confuz cu privire la ce să le dați celor mai apropiați sub brăduț, avem câteva sfaturi pentru dvs., cu care veți reuși cu siguranță.

Poate că cele mai populare cadouri de Crăciun sunt parfumurile. Alegeți însă cu atenție. Nu toată lumea va îndrăgi aromele orientale și grele. Atunci când cumpărați parfumuri pentru femei, este în general adevărat că nu veți greși cu parfumuri cu bază florală sau citrică, care sunt printre cele mai bine vândute. Domnii tind să prefere apa de toaletă în tonuri lemnoase sau proaspete de citrice. Recenziile parfumurilor pe Internet, în care veți găsi păreri reale ale clienților, vă pot ajuta, de asemenea, foarte mult. Dacă îndrăzniți, puteți alege și produse noi de pe piață. În prezent, cele mai populare parfumuri sunt cele de la Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Versace sau Calvin Klein.

Dacă aveți un buget mai mare, puteți paria pe un ceas de calitate. Oferta de astăzi pe piață va satisface atât pasionații de sport care se vor bucura de modelele MVMT, Lacoste sau Festina, cât și persoanele elegante pe ale căror încheieturi se vor potrivi curele de piele și cadrane mai complicate de la mărci precum Hugo Boss sau Gant. Modelele de la Tommy Hilfiger sau Guess vor arăta bine la doamnele elegante.

Nu veți greși nici cu o bijuterie bine aleasă. Cu toate acestea, trebuie să se potrivească cu gustul destinatarului, așa că alegeți cu atenție. Pandora este un hit de Crăciun, atât cu brățările sale cu pandantive și mărgele variate, cât și cu noutăți sub formă de coliere și cercei. Cu toate acestea, bijuteriile de la Guess sunt de asemenea populare, care sunt disponibile în diferite modele și cu siguranță o veți alege pe cea potrivită. Bijuteriile nu sunt doar pentru femei. Brățările și colierele elegante sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru bărbați. Dacă aveți pe cineva cu suflet de aventurier, alegeți o brățară de la Paul Hewitt. Piese casual frumoase sunt oferite și de Tommy Hilfiger sau Guess.

Dacă nu sunteți sigur că puteți alege un ceas de mână sau bijuterii adecvat, puteți ajunge la produse cosmetice de calitate. Chiar dacă nu este unul dintre cele mai personale cadouri, puteți fi sigur că nu va rămâne închis în dulap. Șampoanele de calitate și măștile de păr de la mărci dovedite vor face pe toți cărora le place să aibă grijă de ei înșiși fericiți. Este mai complicat cu produsele cosmetice pentru piele sau decorative, dar chiar și acolo puteți alege dacă vă gândiți destul de bine la achiziție.

Cum să vă bucurați de Crăciun în perioada covid?

Deși Crăciunul este un an al întâlnirilor în fiecare an, anul acesta va fi probabil diferit. Este foarte probabil ca piețele populare de Crăciun, concertele și alte spectacole speciale să fie anulate. Așa că nu avem altă opțiune decât să ne concentrăm asupra a ceea ce ne-a rămas. Ce ziceți?

Mâncare bună

Decât nimic, cel puțin ceva gustos. Nu că ar fi ceva ieșit din comun, asta. Crap prăjit de Crăciun sau alt peste mic, prăjituri delicioase, brânzeturi delicioase, șuncă, nuci sau fructe exotice. În acest an putem face totul să explodeze. De obicei, este de așteptat să sărbătorim Crăciunul cu oaspeții, dar probabil nu în acest an.

Confort acasă

În loc să fugiți prin vizite pe care majoritatea națiunii le consideră un rău necesar, vă puteți răsfăța în sfârșit cu sărbătorile în confortul propriei case. Când guvernul a ordonat, ce putem face. Așa că este timpul să vă îmbrăcați în sfârșit cu șosete groase, să vă înfășurați într-o pătură, să preparați un ceai gustos și să citiți cartea pe care ați amânat-o atât de mult timp, deoarece nu a fost timp pentru asta.

În cele din urmă, aveți timp pentru a urmări din nou basmele preferate. Practic toată lumea va fi în liniște. Așadar, poate Crăciunul acesta nu se va grăbi în cele din urmă.

Activități sportive și excursii în natură

Dacă nu vă place să stați acasă, puteți ieși în natură. Acesta nu a fost închis niciodată. Și dacă avem noroc anul acesta, munții vor fi acoperiți de zăpadă și ne vom putem bucura de sporturi de iarnă. Putem uita de centrele de schi, dar ce zici de încercarea schiurilor fond ? Puteți, de asemenea, să mergeți cu sania, cu bobul sau să vă bucurați de plimbări lungi de iarnă. Toate acestea vor face bine nu doar imunității și condiției fizice, ci și sănătății mintale, care are nevoie de aerul proaspăt și soare ca și de sare.

Timp cu cei dragi

Probabil că vizitele mari nu vor avea loc anul acesta. Cu toate acestea, aveți timp pentru conversații mai profunde cu cei dragi. Vă amintiți când ați discutat ultima dată? Vă puteți aminti trecutul sau puteți face planuri pentru noul an când epidemia se va termina în cele din urmă. Unde veți plecă mai întâi în vacanță? Vreți să începeți un curs nou? Care sunt așteptările și visele pentru viitor?

Evitați stresul

Nu are rost să ne supărăm și să ne stresăm asupra unei situații pe care nu o putem controla. Rămâne doar să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să folosim această perioadă ciudată pentru a ne relaxa, a ne reîncărca bateriile și chiar a ne ordona propriile gânduri. Viața pe care am dus-o până acum este cu adevărat visul nostru? Poate că în acest moment veți putea să vă opriți și să vă gândiți. Și apoi începeți împlinirea viselor voastre cu vigoare.

Să credem că anul viitor vom avea din nou un Crăciun fericit, plin de întâlniri cu familia și prietenii, cu punci și colindele noastre preferate la miez de noapte în biserică. Cel puțin, cu siguranță le vom aprecia mai mult.