Nu mai amânați

Nu mai amânați

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție – ai o grămadă de termene și sarcini de îndeplinit și totuși amâni până la cel mai îndepărtat punct posibil. Te simți blocat într-o buclă? Vă vom spune cum să încheiați această nebunie pentru totdeauna în articolul nostru.

Continuați să faceți câțiva pași simpli și succesul va fi de partea voastră!

Programați-vă ziua de lucru

Faceți un program pentru ziua dvs. de lucru. Ce vreți și ce trebuie să reușiți să faceți? Faceți un plan pe termen lung și respectați-l. Reglați-l la nevoile dvs. Când sunteți cel mai productiv? Fiecare dintre noi are o perioadă de timp în care suntem mai productivi decât de obicei. Pentru cineva, e dimineața, pentru altcineva poate fi seara. Planificați cele mai dificile sarcini în această perioadă. Dar întotdeauna adăugați ceva timp suplimentar. Și, desigur, nu uitați să faceți o pauză din când în când - chiar și atunci când lucrați la computer. Veți fi mai productiv. Capacitatea creierului nostru nu este infinită și trebuie, de asemenea, să ne odihnim.

Încarcă-ți bateriile

Dacă stați pe un scaun la serviciu, așezat pe canapeaua salonului Dvs. probabil că nu va fi cel mai bun mod de relaxare. Dimpotrivă. Ieșiți, plimbați-vă cu bicicleta sau faceți drumeții. Faceți sport. Echipați-va sportiv, abinați cu ceasul sportiv potrivit și desigur veți fi răsplătiți pentru această mică pauză.

Cele mai populare ceasuri de sport pentru femei sunt, de exemplu, ceasurile Casio Sports sau Casio Youth, pe când domnii vor aprecia cu siguranță ceasul pentru bărbați Casio G-Shock sau Festina The Originals.

Învățați să vă relaxați complet corpul și mintea. Scăpați de grijile de zi cu zi - sportul este perfect pentru asta. Data viitoare când vă simțiți nemulțumit, încercați să alungați problemele din cap pentru o vreme și pur și simplu mergeți pe jos.

Și din moment ce tot ieșiți, nu uitați de un parfum plăcut și proaspăt.

Definiți-vă prioritățile -ce este cel mai important pentru dvs.?

Puteți face mai întâi sarcini mai complicate - veți avea nevoie de mai mult timp pentru a face acest lucru. Pentru a rezolva o sarcină dificilă în ultimul moment poate fi destul de stresant. Faceți o listă cu tot ce contează pentru dvs. Unele elemente se anulează din nou. Ce anume?

Uitați obiectivele nerealiste

Stabiliți obiective pe care le puteți realiza cu adevărat. Dacă circumstanțele nu sunt perfecte, încercați să vă adaptați! Dar chiar și obiectivele mari încep cu pași mici. Puteți face acest lucru, dar nu vă supraestimați puterile.

Aflați cum să vă concentrați pe un singur lucru

Dacă începeți să faceți ceva, lucrați la maxim. Cel puțin pentru timpul programat. Veți obține rezultate mult mai bune în acest fel, decât să vă lăsați consumați de toate celelalte lucruri pe care trebuie să le faceți cât mai repede. Desigur, fiecare dintre noi are un stil diferit de a lucra. Dacă sunteți confortabil să lucrați la mai multe proiecte simultan (și acest lucru este, probabil, inevitabil oricum), începeți cu  prioritățile.

Fii hotărât

Nu vă tot răzgândiți. Gândiți-vă mai întâi, apoi luați o decizie și rămâneți ferm pe poziție. Și dacă nu sunteți sigur, faceți o listă "argumente pro și contra".

Controlați timpul

Și prin asta, nu mă refer doar la sarcinile și timpul dvs. (un ceas frumos vă poate ajuta cu asta), ci pentru tot. Și cu siguranță lucrurile importante în domeniul tău. Există întotdeauna loc pentru îmbunătățire. Lucrați-vă pe voi înșivă. Auto-îmbunătățirea este cheia pentru a obține mai multă încredere, deci pentru a avea mai mult succes.

Fii motivați

Nu pierdeți și mai mult timpul ci petreceți-l pe ceva semnificativ. Spuneți adio lucrurilor care vă consumă energia - trebuie să stați 12 ore la TV sau navigând pe Internet, atunci când nu lucrați și nici nu căutați inspirație? Vă va ajuta acest lucru să realizați ce v-ați propus? Sau veți reliza că v-ați petrecut într-un ecran ultimele 4 ore fără să aveți nici un profit?

Vă odihniți cu adevărat atunci când navigați prin rețelele sociale? Timpul tău este valoros și de neînlocuit, așa că cheltuiește-l pe ceva util. Dacă nu căutați o anumită țintă pe Facebook și nu organizați o întâlnire cu prietenii, luați o pauză pentru un moment și gândiți-vă. Cât timp ați petrecut derularea și comentarea fotografiilor de care nici măcar nu vă pasă? Care ar putea fi o modalitate mai bună de a-ți petrece timpul?

Nu te plictisi!

Cât timp petreceți la cumpărături? De ce nu-l consumați cu mai multa atenție? În loc să mergeți de la un magazin la altul și să priviți prin tone de îmbrăcăminte, parfumuri și accesorii, ar trebui să vă încercați norocul pe internet. Vă va salva ore din timpul prețios.

Controlează-ți emoțiile

Suna imposibil, dar nu este așa. Indiferent dacă vă place sau nu, oamenii nu sunt numai ființe raționale, ci și emoționale. Cu toții ne lăsăm controlați de emoțiile și sentimentele noastre, dar asta nu ar trebui să ne oprească in vreun fel.

Dacă învățați cum să controlați aceste emoții, veți fi mult mai puternici și mai perseverenți. Nu te supăra de orice lucru stupid sau de eșec, în cele din urmă, toate fac parte dintr-o lecție. Păstrați-va calmul. Nu înseamnă că trebuie să țineți emoțiile - nu ar fi prea bine în cele din urmă, ci să învățați cum să le reduceți intensitatea. Să fii supărat peste tot nu îți va fi de mare ajutor. Data viitoare când vă veți supăra, respirați profund, stați o clipă și regândiți întreaga situație, de data aceasta dintr-o altă perspectivă. Este cu adevărat necesar să reacționăm atât de aspru?

Dormiți mai mult

Dacă doriți să rămâneți sănătoși, somnul regular este o necesitate în acest caz. Mergeți la culcare devreme și nu stați prea târziu în timpul săptămânii de lucru. Deci, cât timp ar trebui să dormi? În medie, 7-8 ore de somn zilnic este idealul. Cine are nevoie de mai puțin, cine mai mult. 

Dar dacă dormi prea mult, de exemplu, 12 ore sau mai mult, în cele din urmă nu vă veți simți chiar odihnit. Deci, dacă sunteți tipul care doarme ziua, mai degrabă setați alarma!