Cum să împachetați creativ cadouri?

Cum să împachetați creativ cadouri?

Ați cumpărat deja cadourile pentru Crăciun? Ați găsit tot ce ați căutat și încă ceva în plus? Însă, distracția nu se sfârșește, deoarece cadoul perfect nu trebuie să fie începutul și sfârșitul surprizei.

Ați ales un ceas de lux, o geantă din piele la modă, produse cosmetice pentru păr sau un parfum seducător? Ei, ați făcut bine

Încearcă ceva nou în acest an! Cum? Noi avem o soluție interesantă ... Creați-vă singuri propria folie sau cutie de împachetat!

Sună prea complicat? Nu vă faceți griji, nu trebuie să fiți campioni la desen, tăiere, imprimare sau lipire. Este suficient doar o stare de spirit bună, dorință si un pic de timp.

Începeți simplu: Aveți nevoie de hârtie obișnuită. Poate fi colorată sau nu, lăsăm la aprecierea voatră.

Tăiere/Decupare

Tăiați modelul specific de Crăciun de pe hârtia de ambalat și puneți-o cu o hârtie simplă de altă culoare pentru a face ca modelul să iasă în evidență. Ce alegeți? Un fulg de nea? Pomul de Crăciun sau poate clopoței? Aveți nevoie doar de foarfec ascuțit hârtie de împachetat (ușor de creat forme mai complexe decât hârtia de birou) și mai ales răbdare. Apoi doar veți tăia și împacheta.

Dacă doriți să creați o fulg de zăpadă frumos, trebuie să acordați o atenție specială amplasării. Cel real însă are doar șase părți, nu opt.

Dar cum se face un fulg de zăpadă care urmează să fie sculptat direct în hârtia de împachetat? În primul rând, pentru a obține o formă obișnuită, trebuie să creați un șablon, să îl schițați și să-l decupați - apoi pentru decupare, în mod ideal ar fi un foarfec bun de hârtie.

Lipirea

O altă opțiune este lipirea hârtiei de ambalaj cu modelul selectat. Fie tăiat, fie creat în alt mod, cumpărat sau pregătit. Și puteți evita nevoia de a tăia modele complexe direct în hârtia pe care o veți împacheta cadou. Apoi, aveți grijă la cantitatea de lipici aplicată...

Imprimare sau desen

Cu siguranță vă amintiți din copilărie când erați la grădiniță sau poate în clasa întâi și vi sa dat posibilitatea de a crea o ștampilă din cartofi. Acum, veți putea să vă întoarceți puțin timp în copilărie. Nu este nevoie să alegeți cartofii în acest scop, ci puteți să alegeți dopul de plută de la vin, piper, măr, lămâie, floare sau o crenguță de lemn Apoi puteți aplica o nuanță pe ștampilă și puteți imprima hârtia la discreția dumneavoastră.

Și dacă aveți încă unele abilități de desen, vă puteți crea propriul model, caricaturi ale membrilor familiei,  sau teme amuzante de Crăciun.

Un mod preferat de decorare a cadouri poate fi o fotografie pe care o puteți crea direct în imprimantă. Pentru o astfel de idee, este nevoie să vă plănuiți timpul deoarece este posibil să fiți presați în ultimul moment. Calendare cu propriile fotografii, printuri pentru tricouri sau cani cu propriile fotografii imprimate sunt ansolut perfecte (mai ales înainte de Crăciun).

Accesorii decorative

Încercați o decorațiune plăcută cu o etichetă sau, dacă preferați decorarea naturală, folosiți crenguțe de brad, conuri și alte accesorii. Tot ce trebuie să faceți este să le aranjați și să le puneți pe un cadou. Apoi le puteți adăuga sclipici, o fundă colorată, fructe uscate sau chiar scorțișoară. Rezultatul este izbitor. Și nu aveți nevoie de nimic mai mult decât lipici, câteva lucruri mici și puțină fantezie.

Dacă sunteți iubitori de paie și ornamente brodate, puteți folosi farmecul lor prin adăugare de fundițe asortate în culoarea decorațiunilor din brad. Sau puteți face același lucru cu turtă dulce.

Două cadouri într-unul? Asta ar fi bine. Bucuria va fi dublă. Este nevoie doar puțină inspirație și poate veți găsi un alt mod original de a face cadoul mult mai original ...

Cel mai mare cadou este efortul tău. Când îi vei arăta că-ți pasă persoanei căreia i faci darul, aceasta va fi imediat prinsă în atmosfera adevărată de Crăciun și va aprecia tot ce ai făcut. Nu este necesar să inventezi o complexitate excesivă și nici să explori un dar prețios și impersonal. Uneori puțin înseamnă foarte mult.