Cum să alegeți parfumul potrivit pentru femei?

16. 7. 2020

Cum să alegeți parfumul potrivit pentru femei?


Va veți îndrăgosti de parfum de la primul miros, sau pur și simplu nu este cel potrivit și trebuie să mai căutați. În plus, este important să aflați cum se dezvoltă parfumul pe pielea dumneavoastră. Se știe că același parfum miroase diferit pentru fiecare dintre noi. Deci, cum alegeți un parfum pentru femei doar pentru dvs?


Alegeți parfumurile în funcție de mai multe criterii personale - ce parfumuri preferați, ce culori vă plac, cât de intens este parfumul pe care îl doriți și chiar în funcție de semnul zodiacal în care v-ați născut. Și acest lucru poate juca un rol important în alegerea parfumului potrivit. Desigur, în faza următoare vine alegerea parfumului în funcție de brandul specific.


Care parfum este potrivit pentru dvs?

Parfumurile pentru femei se pot distinge prin patru tipuri de arome. Avem arome florale care sunt alese în special de femeile romantice. Apoi, există arome fructate care vor atrage în special femeile cărora le plac parfumurile mai dulci și de vară. Aromele orientale tind să fie mai grele, motiv pentru care femeile mature cu simțul pentru parfumuri misterioase, le aleg. Ingredientul principal în esențele lemnoase este cedrul. El joacă un rol esențial în parfumuri. Esența sa este inconfundabilă și, odată ce veți cădea parfumului său îmbătător, nu veți mai dori nimic altceva. Ocazional, în mirosuri lemnoase este amestecat și lemnul de santal. Și acesta are un parfum specific, care este căutat în special de femeile încrezătoare. 

Găsiți-vă in funcție de culoarea preferată

Dacă aveți un parfum clar, trebuie să vă gândiți  și care culoare sau culori sunt preferatele dvs. Ezitați? Uitați-vă în dulap și cu siguranță veți afla dintr-o privire ce culoare domină garderoba. Dacă predomină albul, atunci căutați tonuri proaspete de citrice și piersici. Nu veți greși nici cu un parfum floral dominat de trandafiri, crini sau iasomie. Dacă culoarea dvs preferată este negru, atunci alegerea ideală pentru dvs este vanilia orientală, unul dintre mirosurile lemnoase sau florale cu o dominanță de paciuli, piper, zambilă sau gardenie.. Vă place cel mai mult roșu? 


Orice parfum floral va fi alegerea potrivită pentru dvs. Este la fel cu mirosurile orientale și lemnoase. Culoarea verde predominantă în garderoba dvs înseamnă că preferați parfumurile florale care conțin esența de violete, iasomie, lotus sau floare de portocal. Pentru femeile care preferă culoarea albastră, sunt ideale  parfumurile florale și fructate, care le va oferi o senzație de prospețime și ușurință. Un parfum grozav va fi unul care va mirosi a citrice, măr, crini de vale, iasomie sau magnolie.

Parfum feminin conform semnului zodiacal

Există patru tipuri de semne zodiacale. Semnul de pământ sunt semnul unui taur, al unei fecioare și al unui Capricorn. Prin urmare, preferă și mirosurile lemnoase. Berbecii, leii, săgetător aparțin așa-numitului semn de foc și astfel se bucură mai ales de mirosurile foarte puternice. Racii, scorpionii și peștii sunt semne de apă și, prin urmare, preferă mirosurile florale romantice. Gemenii, balanțele și vărsătorii sunt semne de aer și preferă mirosuri foarte atipice, amestecuri de parfumuri delicate și picante.

Alegeți în funcție de perioada anului

Dacă nu sunteți obișnuiți să folosiți un singur parfum pe tot parcursul anului, alegeți în funcție de anotimp, iarnă, primăvară, vară sau toamnă. Aromele mai grele, mai condimentate sunt tipice pentru iarnă. Cu toate acestea, vanilia sau fructele exotice sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Parfumurile, al căror ingredient principal este cedrul și lemnul de santal, sunt perfecte pentru lunile de iarnă. Femeile asociază cel mai adesea primăvara cu parfumuri ușoare și proaspete de fructe și flori. În timp ce vara încurajează direct parfumurile care amintesc de exotism și de mare. Pentru toamnă sunt potrivite, în special, parfumurile lemnoase.

Cât de intens vreți parfumul?

EExistă patru tipuri de parfumuri. Parfum, apă parfumată, apă de toaletă și apă de colonie. Parfumul este cel mai intens, deoarece conține 15-40% din esențe parfumate. Apa parfumată conține aproximativ 12 - 15%, apă de toaletă 6-12% și apă de colonie până la 5%. Dacă doriți ca aroma să dureze toată ziua, parfumul sau apa de toaletă este soluția ideală. În cazul parfumului, aroma poate fi atât de intensă încât toți cei din jur o vor simți. Prin urmare, trebuie utilizat foarte atent. 

Parfumuri de la branduri speciale

Nu este neapărat sa aveți un brand preferat. Dar care dintre ele sunt printre cele mai populare din lume? Nu veți greși niciodată cu brandul Guess, de exemplu. Parfumurile Guess, precum și apa de toaletă, durează toată ziua și oferă o gamă inepuizabilă de parfumuri, de la cele mai ușoare, florale și fructate până la parfumurile erotice, foarte senzuale. Unul dintre cele mai populare astăzi este Guess Seductive Noir, care este dominat de bergamotă, bujor și salvie. Este potrivit mai ales pentru ocazii festive sau evenimente de seară. Și este cu siguranță potrivit pentru întâlnirea cu bărbatul pe care doriți sa il seduceți.

Parfumurile DKNY sunt, de asemenea, foarte populare în rândul femeilor din întreaga lume. Și nu doar pentru că le puteți recunoaște cu ușurință printre miile după ambalajul lor caracteristic. Sticla seamănă cu un măr în toate culorile posibile. Parfumurile DKNY Be Delicious sunt în mod clar cele mai populare. Sunt parfumuri proaspete fructate și florale care va fi apreciat de toate femeile.

Al treilea cele mai populare sunt parfumurile Versace. Brandul a fost fondat în 1978 de Gianni Versace, un designer de modă italian foarte excentric. Și astfel, desigur, parfumurile sale sunt, de asemenea, excentrice. Apele parfumate Versace tind să fie foarte blânde, intense și cu o atingere orientală. Sunt potrivite în special femeilor cărora nu le place să se ascundă în mirosuri obișnuite, dar preferă să experimenteze puțin. În plus, nu veți strica niciodată nimic cu mirosuri orientale în niciun moment al anului.