Cum să faceți cunoștință cu o femeie?

Pe ce se concentrează femeile la bărbați mai întâi și cel mai des? Ce preferă la bărbați și la ce nu pot rezista? Aflați cele mai importante cinci principii de urmat atunci când vă doriți să  seduceți o femeie.

1. Arătați că nu vă lipsește încrederea în sine

Nu este nimic mai rău decât să fii nervos la primul contact. Femeia va simți imediat această stare și va ști că are stăpânire. În acest caz, totuși, se poate întâmpla ca ea să se distreze doar pe contul dvs. și, în cele din urmă, să plecați fără rezultat. Prin urmare, este important să aveți încredere la prima întâlnire și să nu arătați niciunul dintre punctele slabe. Pentru cele mărunte va veni timpul mai târziu. Dar ce înseamnă să fii încrezător? 

În primul rând, este important să stați ferm, să nu aveți mâinile în buzunare, să zâmbiți și să evitați orice mișcări repetitive care vă pot trăda ușor nervozitatea. Cel mai adesea, este vorba de mișcarea dintr-un loc în altul, scărpinat în cap sau orice altă parte a corpului, sau jocul cu o parte a ținutei, cum ar fi ceasul, cravata, brățara sau orice altceva. Femeia va observa cu siguranță acest lucru și îi va fi imediat clar că simțiți ceva diferit de cum vă comportați.

2. Fiți atenți la aspectul dvs.

Dacă credeți că veți impresiona o femeie purtând pantofi murdari și noroioși, tricoul scos, pantaloni rupți sau părul dezordonat, atunci greșiți amarnic. Femeilor le plac bărbații îngrijiți. Și ce vor observa mai întâi? Este demonstrat statistic că sunt interesate de pantofi. Nu trebuie să fie scumpi, din piele de crocodil sau de la o renumita marcă de lux, ci este suficient dacă sunt curați și se potrivesc ținutei dvs. Ceasurile pentru bărbați sunt, de asemenea, o parte integrantă a acestuia. Se spune adesea că personalitatea unui bărbat poate fi identificată printr-un ceas. Aceasta înseamnă că, pe baza ceasului, chiar și femeile pot estima ceea ce sunteți cu adevărat.

Nu vă pasă cum arătați sau încercați să urmați cele mai noi tendințe ale modei? Preferați luxul sau practicitatea? Iubiți piesele extravagante sau vă place simplitatea? Ceasul pentru un bărbat este adesea nu numai un accesoriu funcțional sau de modă, ci și o parte din el însuși. Mai ales dacă au o anumită relație cu ceasul pe care îl poartă. A fost un cadou de la o persoană dragă, l-ați cumpărat într-un loc interesant sau de la o persoană interesantă? Sau poate vă alegeți fiecare ceas după aceleași reguli. Într-un fel sau altul reflectă ceea ce sunteți cu adevărat, așa că nu este de mirare că nici femeile nu lasă ceasurile bărbaților neobservate.


În mod similar, ele vor observa și cum mirosiți. Parfumul pentru bărbați, ca și ceasurile, ar trebui să completeze cine sunteți cu adevărat. Preferați un parfum mai delicat sau unul mai pronunțat, picant? Nu folosiți deloc parfumuri pentru bărbați sau vă bazați pe parfumul personal? Dacă o femeie vă spune că mirosiți frumos, atunci, ați câștigat deja jumătate. Nu există nimic mai atractiv pentru o femeie decât un bărbat care miroase. Își va aminti acel parfum zile sau chiar săptămâni. 


Cum să cuceriți o femeie fără a eșua? Răspunsul este – nu transpirați. În ziua de astăzi, există multe deodorante și antiperspirante de calitate care pot reduce transpirația. Dacă știți că transpirați des sau este vară și temperaturile ajung la înălțimi amețitoare, încercați să alegeți haine pe care nu va fi vizibilă transpirația. Nu există un faux pas mai mare pentru un bărbat decât să se afle în apropierea unei femei ud de transpirație. 

3. Întrebați și ascultați

Toată lumea poate pune întrebări, dar ascultarea este o calitate care lipsește multor bărbați. O femeie trebuie să vadă și să știe că vă interesează. De îndată ce își dă seama că nu vă pasă sau pur și simplu nu aveți cu cine să vorbiți, șansele de succes sunt aproape de zero. Femeile sunt fericite când bărbații le pun întrebări, dar se așteaptă, de asemenea, să asculte și să răspundă. 

Deci, întrebați ce vă interesează cu adevărat. De asemenea, este important să puneți întrebări mai imaginative decât: Unde locuiți? Sunteți studentă? Și ce faceți aici? Nouăzeci și nouă la sută dintre bărbați întreabă femeile despre acest lucru și este obositor să repete aceleași răspunsuri mereu. În plus, o femeie poate avea impresia că, așa cum sunteți „original” atunci când puneți întrebări, veți fi original în alte aspecte ale vieții.

4. Fiți povestitor

Cum să impresionați o femeie, astfel încât în următoarele zile și săptămâni să nu vă poate scoate din cap? Încântați nu numai femeia aleasă, ci și pe cei care vă țin companie la o petrecere sau la un alt eveniment. Nu este nimic mai fascinant pentru o femeie decât atunci când bărbatul ei este centrul atenției. Prin urmare, încercați să povestiți, să vorbiți. Dar ce? De exemplu, glume sau povestioare atractive. Nu glume stupide, infantile. Nici glumele vulgare, nici cele despre blonde, de care toți s-au cam săturat. Alegeți cele care nu sunt plictisitoare. Nu știți asemenea glume? Nu contează, va fi suficient un incident amuzant sau interesant care vi s-a întâmplat personal sau cuiva cunoscut. Sau improvizați ceva. Dar povestiți astfel încât după a cincea propoziție, oamenii din jur să nu plece sau să vorbească cu altcineva.

Povestirea este o artă pe care nu o veți învăța de pe o zi pe alta. Este nevoie de ani de practică și, dacă nu ați spus niciodată nimic într-o companie mai mare, nici măcar nu încercați în fața doamnei a cărei atenție doriți să câștigați. Mai degrabă, încercați să impresionați povestind ceva ce știți bine. De exemplu, despre munca, despre hobby-urile dvs, pe scurt, ceea ce vă interesează cu adevărat. Dar nu faceți comparație cu alții. De asemenea, atenție la aroganță. Și nu vă comportați ca și când ați fost peste tot și știți totul. Poate părea interesant că ați călătorit într-o sută de țări și că veți călători restul anul viitor, dar nu pentru toată lumea. Nu merge bine nici atunci când încercați să demonstrați tuturor că înțelegeți politică, economie, cultură și problemele lumii a treia. Chiar dacă este așa, atunci păstrați ceva pentru data viitoare. Când povestiți, ar trebui să fiți relaxat și, cel mai important, să fiți voi înșivă.

5. Arătați că sunteți un domn

Încă nu v-ați adresat femeii pe care o urmăriți de câteva zeci de minute? Nu știți cum să o faceți? Cel mai simplu mod de a vă face observat este să fiți atent la ce bea și imediat ce își termină paharul, o puteți contacta pentru a vedea dacă îi puteți oferi un alt pahar de vin / cocktail / bere / cola. Își va da seama că ați observat ce a băut toată noaptea și probabil că vă interesează. Cel puțin, va dori să afle cine este atât de interesat de ea. De îndată ce vorbiți, arătați că sunteți un adevărat gentleman.Țineți-i haina sau poșeta când este nevoie. Dacă, de exemplu, un șervețel sau orice altceva cade pe podea, ridicați-l înainte ei.

Nu veți greși cu nimic întrebând, dacă nu-i este frig. Dacă răspunde da, îi puteți împrumuta jacheta. Dacă are paharul gol, întrebați dacă mai dorește sau dacă îi este foame. Întotdeauna aceasta întrebare mulțumește o femeie. Pe de altă parte, nu exagerați cu atenția. Dacă veți întreba la fiecare sfert de oră dacă îi este frig, sete sau foame, va începe să se simtă inconfortabil. După cum se spune – totul cu măsură. Două sau trei întrebări pe noapte pentru a arăta interesul și grija vor lăsa cu siguranță urme asupra femeii.

Gentlemeni nu sunt suficienți, și fiecare femeie tânjește în sinea ei după un gentleman. Chiar dacă pretinde că vrea să fie 100 % independentă și nu are nevoie de nimeni pentru nimic. În acest caz, respectați părerea, dar nu uitați să fiți galant.