Este timpul să încheiem cu mediocritatea ...

Este timpul să încheiem cu mediocritatea ...

Tommy Hilfiger este unul dintre cei mai importanti designeri de moda din lume. A început cu un magazin modest din SUA (1969), unde a vândut jeansi în "stil clopot" (cea mai tare modă din acel moment) și îmbrăcăminte pentru fanii faimoaselor trupe contemporane de rock (Aerosmith, Kiss). Dar, de îndată ce aceasta modăs-a răspândit peste tot, sa concentrat mai mult pe așa-numitul stil clasic american – blugi, tricouri, tricouri polo, pulovere, sacouri, pantaloni și haine de petrecere a timpului liber... Deci un astfel de stil elegant și sportiv à la modelul student care știe, totuși, cum sa fie cool.

Tocmai cele mai reprezentative și potrivite uniforme școlare cu care studenții celor mai prestigioase universități americane sunt cea mai mare inspirație a lui Tommy până în prezent. Dar cu siguranță nu se concentrează doar pe moda pentru studenți ("generația Y"). Dimpotrivă, "X-Generation" este dedicată părinților și mamelor din familii care merită de asemenea, îmbrăcăminte elegantă și confortabilă din materiale de înaltă calitate.

Majoritatea produselor pe care le creează sunt de culoare albastru închis, roșu sau alb (conform modelului drapelului național al SUA), care pe lângă gustul său incontestabil, demonstrează și dragostea pentru SUA. Și astfel puteți asorta la ținuta voastră orice produs marca Tommy Hilfiger.

Pe lângă haine și ceasuri, casa de modă TH produce, de asemenea, pantofi, genți de mână, portmonee, curele, ochelari de soare, parfumuri sau accesorii pentru casă. Fondatorul ei, Tommy Hilfiger, rămâne până azi un designer principal.

Ce model de ceas marca Tommy Hilfiger te atrage?

 

Cele mai multe ceasuri fashion pentru bărbați au brățara din piele, pentru a se asorta stilului elegant de îmbrăcăminte – cămăși, curele din piele și pantofi, pantaloni de tercot... Se potrivesc chiar și la costume de blugi și tricouri, mai ales dacă alegeți un model sportiv de 3 stele. Dar dacă faceți sport în mod regulat, luați-vă mai bine un ceas Tommy Hilfigercu o curea de silicon care este mai ieftină, mai durabilă și este foarte la modă.

Ceasurile pentru femei Tommy Hilfiger de asemenea, în multe cazuri tind să fie sportive, dar întotdeauna doar pentru a vă întineri, și în același timp să nu vă reducă nimic din farmecul feminin. Aveți posibilitatea să alegeți modele finuțe confortabile cu o curea din piele sau modele impunătoare metalice cu mai multe cadrane. Sufletele romantice nu vor rezista colecției florale Leila.

 

Colecția elegantă de femei, Candice, este caracterizată printr-un cadran mic rotund, cu un design simplu, care completează perfect rochia de vară, bluza elegantă și cămașa de flanel. Oficialii și profesioniștii îmbrăcați în mod oficial vor fi încântați de modelele din metal gravate cu pietricele de zircon.

Unele ceasuri pentru femei din colecția Pippa nu arată foarte romantice la prima vedere, dar în curând veți afla că vă înșelați. Modelul Pippa 1781926 are un farmec aparte, dar odată ce vedeți argintiul Pippa 1781920 sau superbul Pippa 1781922 din aur roz, ale căror cadrane sunt decorate cu flori, vă veți afla în paradis.

Colecția destinată bărbaților Decker, va fi dorită de toți bărbații care iubesc în secret mașina sau motocicleta lor. Aceste ceasuri, la fel ca și „iubitele metalice", au un cadru solid din oțel, un motor corespunzător și o funcționare extrem de reglabilă.

Ceasurile pentru bărbați din colecția Denim vă vor face „un mascul irezistibil“ de fiecare dată când le puneți pe încheietura mâinii. În special, o curea de silicon nu va strica nici o distracție, iar designul lor seducător va face întotdeauna o companie plăcută. Și cum sugerează și numele lor, în combinație cu blugi, nu veți da greș.