Detoxifierea de primăvară și ce nu știați despre aceasta

  • REVISTA ONLINE
  • Detoxifierea de primăvară și ce nu știați despre aceasta

Detoxifierea de primăvară și ce nu știați despre aceasta

Venirea primăverii aduce cu sine și dorința de a te simți mai liberă și mai frumoasă. Pentru ca lumina și căldura din începutul sezonului călduros să se reflecte și pe chipul tău, cu siguranță că o cură de detoxifiere pentru întregul corp va fi una dintre cele mai benefice decizii pe care le poți lua.

Așadar, dacă încă nu te-ai gândit la detoxifierea de primăvară, sau dacă te gândești dar încă nu ai început-o, vei citi în cele ce urmează câteva dintre cele mai importante aspecte legate de acest subiect. Ce nu știai despre dietele de dezintoxicare de primăvară, care sunt cele mai recomandate ingrediente dar și ce sfaturi avem pentru ca tenul tău să radieze, vei afla în următoarele câteva minute, continuând să citești!

Tipul de detoxifiere ales

În primul rând, trebuie să știi să alegi tipul de detoxifiere potrivit pentru tine. Pentru a elimina conținutul de toxine acumulat în timpul sezonului rece cu mâncăruri grele și activitate fizică deseori redusă, cu siguranță că va fi nevoie de o perioadă suficient de lungă în care organismul tău să se poată purifica. Astfel că este de la sine înțeleasă nevoia ca dieta de detoxifiere, precum și obiceiurile aferente, să ți se potrivească și să poată fi menținută atât timp cât este nevoie.

Dintre tipurile de detoxifiere de primăvară, poți alege între detoxifierea pe bază de plante, detoxifierea pe bază de alge verzi sau chiar cele bazate pe diete raw -vegane.

Suplimentele alimentare

Pentru a păstra energia chiar și în timpul unei diete de detoxifiere, consumul de suplimente alimentare este relativ ridicat în rândul adeptelor dietelor de detoxifiere. Tocmai de aceea, este recomandat, în cazul în care optezi pentru un astfel de ajutor, să alegi suplimentele cele mai nutritive și cât mai naturale pentru organismul tău.

Printre aceste suplimente sau chiar alimente de bază ajutătoare în cazul dietelor verzi sau vegane, îți recomandăm ingrediente precum chlorella și spirulina, mai exact alge și micro-alge verzi și albastre, extrem de bogate în proprietăți curative, pline de vitamine, minerale și proteine, care te vor ajuta nu doar să detoxifici organismul, dar îți vor și reda vitalitatea și energia de care ai nevoie zi de zi.

Consumul de apă

Organismul uman este peste 70% alcătuit din apă, iar acest lucru este reflectat în strânsa legătură pe care corpul o are cu apa. Unul dintre cele mai importante elemente într-un program de detoxifiere este, astfel, consumul de apă. Simplă sau infuzată cu fructe de sezon, apa nu trebuie să lipsească sau să fie redusă din consumul zilnic. Mai mult, acest lucru va fi chiar și mai ușor de realizat în timpul primăverii, datorită numărului crescut de fructe și legume în care se găsește apă și care este recomandat către consum pentru a obține cele mai bune rezultate.

Tot prin intermediul apei îți poți purifica organismul în timpul unei băi de detoxifiere! Cu ajutorul unor esențe pe bază de plante, dar și al unor ingrediente precum lămâie, sare de Himalaya sau uleiuri esențiale în aromele preferate, aceste băi îți vor revitaliza pielea în cel mai relaxant mod posibil!

Îngrijirea tenului, pielii și a părului

Detoxifierea interioară nu este totul. Pentru un rezultat și mai reușit și pentru o completare excelentă a detoxifierii interne a organismului, este mai mult decât recomandată și o îngrijire adițională a pielii și a tenului, dar și a părului, dintr-o perspectivă cosmetică. Pentru a emana energie, tinerețe și vitalitate odată cu venirea primăverii, produse profesionale precum o mască facială de brand de top sau cosmetice pentru păr sunt cel mai binevenit ajutor!

În timp ce măștile faciale - profesionale sau făcute în casă cu ingrediente cheie precum aloe vera, miere, aspirină, iaurt și chiar albuș de ou - îți pot reda luminozitatea pielii, părul are nevoie de o îngrijire și mai atentă. Astfel, o mască profesională pentru păr de la brand-uri de încredere precum Kerastase sau Wella Professionals reprezintă cea mai de încredere soluție pentru vârfurile tocite de vântul iernii și pentru redarea unei culori vibrante și unui aspect sănătos părului tău! Astfel de produse profesionale, gata să redea fermitate și energie părului dar și pielii tale, pot fi găsite cu ușurință la secțiunea produselor cosmetice de pe Brasty.ro, la cele mai accesibile prețuri, așa că te invităm cu drag să arunci o privire și să alegi cele mai potrivite produse pentru reîntinerirea ta din această primăvară!

Sportul pentru energie pozitivă

Nu în ultimul rând, detoxifierea de primăvară nu este doar despre purificarea fizică a organismului, ci și despre reîntinerirea și revitalizarea spiritului interior. În consecință, regăsirea sinelui și obținerea unei stări de bine interioare ar trebui să facă parte din țintele de atins în cadrul curei de dezintoxicare. Cum? Cu ajutorul sportului!

Indiferent că vorbim despre alergarea matinală pentru inhalarea aerului curat al dimineții, sau despre tehnici de meditație și yoga, mișcarea va avea un rol important în refacerea organismului și obținerea unei forme excelente în care să te simți în această primăvară!