Dolce & Gabbana Dolce 75 ml

Eau de Parfum femei

Marcă: Dolce & Gabbana Colecția: Dolce
Cod: 21680

Eau de Parfum Dolce marca Dolce & Gabbana a fost conceput special femei. Flaconul conține 75 ml de parfum original.

nu se află în stoc

Descriere Dolce & Gabbana Dolce

Dolce Gabbana este noutatea anului 2014, ceea ce reprezintă călătoria emoțională și senzuală prin Sicilia, care este originea și inspirația modei duo. Dolce înflorește în amintirea lui Domenica și Stefano, la fel ca și în lucrările antice care atârnau în croitoria tatălui lui Domenico în Polizzi Generosa, nu departe de Palermo. Parfumul este o reflectare a amintirilor și valorilor tradiționale.

Un parfum foarte feminin și fresh. Dolce întruchipează un echilibru delicat între măiestria atemporală și compoziția inovatoare ale aromelor parfumului. Dolce este un amestec delicat și feminin, de flori albe, frunze proaspete de neroli și amaryllis alb - floare din Africa de Sud a cărui miros tocmai a fost folosit pentru prima dată în acest parfum.

Parfumul deschide o explozie de petale neroli și flori în culori luminoase de papaya și tonuri dulci, care se împrăștie într-o inimă florală. Unica combinație îmbătătoare de crini albi și narcise albe se îmbină perfect cu amaryllis alb. La final, această semnătură florală completează tonurile calde accentuate de cașmir și mosc.

Dolce Gabbana, pune accent pe sticla în sine, care este o lucrare de artizanat și de soluții inovatoare în arome moderne. "Gesturi cotidiene, noblețea sufletului, eleganța, bucuria comună, transmisă din generație în generație, și simpla perfecțiune a unei flori albe, aceasta este imaginea Siciliei, pe care o port în sufletul meu și de asemenea, imaginea capturată în acest parfum delicat." Domenico Dolce "Dolce este un parfum modern, inspirat din amintiri. Originalitatea nu constă doar în felul cum au fost folosite esențele și alte componente, ci în expresia parfumată a unei noi iubiri care, datorită inocenței sale, menține vitalitatea tinerească. “ Stefano Gabbana"

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Hlava

Note varf

floare de papaia, Neroli 

Srdce

Note ascunse

Amaryllis, narcisă, nufăr 

Základ

Note baza

lemn de caşmir, mosc 

Părerea clienților noștri

Introduceti evaluarea produsului Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum femei 75 ml

Variante Dolce & Gabbana Dolce

Produse asemănătoare

Uită-te la alte produse

Ultimele produse vizitate

Căutând
Căutând
up